Burhan Can Terzi: Palmeiras, Richard Rios için 20-25 milyon euro bandında bonservis istiyor

Haber Global spor yorumcusu Burhan Can Terzi, Palmeiras'ın Richard Rios için 20-25 milyon euro bandında bonservis istediğini belirtti.

Galatasaray'da merakla beklenen orta saha transferi için gündeme gelen son isim Palmeiras'ın Kolombiyalı orta sahası Richard Rios oldu.

İSTE PALMEIRAS'IN İSTEDİĞİ BONSERVİS

Burhan Can Terzi, Richard Rios'taki son gelişmeleri Haber Global'de aktardı. Palmeiras'ın Rios için 20-25 milyon euro bandında bir bonservis talep ettiğini ifade eden Burhan Can Terzi, "Copa America'da oyuncu yükselirken Galatasaray da orta saha ararken bir kamuoyu oluştu. Bunun akabinde Galatasaray oyuncuya gitti ama ilk gelen cevap 20-25 milyon euro bandında. Ben biraz fazla buluyorum bu paraları. Galatasaray ciddi bir miktar ayırdı ama 15 milyon euroyu geçmezse iyi olur." dedi.

"KULÜP RABIOT'U DOĞRULAMADI AMA..."

Juventus'tan ayrılan ve şu an boşta olan Fransız yıldız Adrien Rabiot'u kulüp yönetiminin doğrulamadığını belirten Burhan Can Terzi, "Rabiot'un bonservisi elinde olduğu için bu kadar oyuncu arasında hiç kulüple pazarlık yapmadan imza parası ne kadarsa verilir. 7-8 milyon euro imza parası verilirse bağlanabilir. Kulüp hiçbir zaman Rabiot'u doğrulamadı ama pek çok arkadaşımız bunları yazdı. Kulüp bazen bu şekilde tavır takınmak zorunda kalabiliyor çünkü oyuncunun piyasası veya istekleri yükselebiliyor. Benim gözleminin en kötü ihtimalle menajeriyle bir temas olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'DE YETİŞMİŞ OYUNCULARA YÖNELECEK"

Yeni orta sahanın Beşiktaş ile oynanacak Süper Kupa finaline yetişmeyeceğini ifade eden Burhan Can Terzi, Galatasaray'ın Türkiye'de yetişmiş oyunculara yöneleceğini söyledi. Terzi, "Galatasaray'ın Türkiye'de yetişmiş oyuncu bulması lazım çünkü 26'da 5 gibi bir zorunluluk var. Altyapıda kaleciler var Yunus Akgün ve Metehan var. Emin Bayram da var ama ayrılacak. Türkiye'de yetişmiş oyuncularda Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Abdülkerim Bardakcı, Taylan Antalyalı zaten ayrıldı ayrılacak. Kazımcan gidiyor. Galatasaray'ın kadrosuna Türkiye'de yetişmiş yerli oyuncu bulması lazım." şeklinde konuştu.

"KEREM-BARIŞ İKİLİSİNDEN BİRİ KALIR"

Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz ikilisinden birinin takımda kalacağını vurgulayan Burhan Can Terzi, "Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'dan ikisinden birinin kesin olarak kalmasını bekliyorum. Kerem Aktürkoğlu konusunda o kadar emin değilim ama Oğuz Aydın transferi olmayınca takımda kalma ihtimali kaldı. Şu anda Galatasaray'da kalma ihtimali yüzde 60-40 oldu. Kendisini Suudi Arabistan ve Avrupa'dan bazı takımlar takip ediyor." dedi.

Galatasaray Transfer