Yusuf Yazıcı'nın yıllık 4 milyon euro maaş istemesi Galatasaray'ın dengelerini bozdu

Adı sık sık Beşiktaş ve Galatasaray'la anılan milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın yıllık 4 milyon euro maaş talep etmesi sarı kırmızılı teknik heyette rahatsızlık yarattı.

Yeni sezon öncesinde Hâkim Ziyech ile sözleşme uzatan, Michy Batshuayi, Elias Jelert ve Gabriel Sara'yı da renklerine bağlayan Galatasaray'da Yusuf Yazıcı da gündemde.

YUSUF YAZICI İÇİN BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY İDDİALARI VAR

Lille kulübü ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan millî oyuncunun adı sıklıkla sarı kırmızılı kulüp ve Beşiktaş ile anılıyor. Cimbom cephesinde ise Yusuf Yazıcı'ya bakışta soru işareti çok.

4 MİLYON EURO MAAŞ İSTİYOR

Yerli kontenjanı anlamında yıldız ismin takviyesi avantaj gibi görünse de yıllık 4 milyon euroya yakın ücret talebi ve takım içi dengeleri (Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu'nu çok katlayacak) değiştirecek olması yönetime geri adım attırıyor.

GALATASARAY'IN SERGİO'DAN KURTULMASI LAZIM

Yusuf Yazıcı ise diğer teklifleri de değerlendirmeye alsa da Şampiyonlar Ligi sebebiyle Galatasaray'a daha sıcak bakıyor. Okan Buruk, Yusuf Yazıcı'yı Mertens'in ilerleyen yaşı sebebiyle iyi bir alternatif olarak düşünse de transferdeki belirsizlik devam ediyor. Ayrıca sarı kırmızılılar, Sergio Oliveira'dan da kurtulmanın yolunu arıyor.

ZAHA'NIN AYRILMA İHTİMALİ DE YÜKSEK

Beklentilerin çok uzağında kalan ve Okan Buruk'un da yeni sezon kadro planlamasında bulunmayan Portekizli oyuncunun başka bir takıma kiralık gönderilmesi de gündemde. Performansı tartışma konusu olan ve ücreti cep yakan Wilfried Zaha'nın da ayrılma ihtimali yüksek.

Galatasaray