Volkan Demirel Jose Mourinho ezberini bozdu: 6 milyon euroluk yıldızı oynatmamakta haklı

Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor deplasmanından 2-2'lik beraberlikle ayrılan Fenerbahçe'de moraller oldukça bozuk. Ezeli rakibi Galatasaray'ın 8 puan arkasına düşen sarı lacivertliler hakkında Volkan Demirel çok önemli değerlendirmelerde bulunurken, eski kaptanın Jose Mourinho'yla ilgili ''Maça 4'lü defansla başlıyor 90 dakika sonunda o dörtlüden sadece Mert sahada kalıyor'' sözleri oldukça dikkat çekti.

Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Volkan Demirel, sarı lacivertli takımın son durumu hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Demirel'in değerlendirmeleri...

Milli aradan sonra çıkılan Samsunspor maçından sonra gördük ki Fenerbahçe'de devam eden bir problem var. Galatasaray ile aradaki fark 8 oldu, diyorlar ki 'Fenerbahçe'nin bir maçı eksik' eksik ama Samsun maçını da kazansaydın fark 5 olacaktı. Fenerbahçe başarısız durumda, 8 maçta 8 puan geridesin.

STOPER HATTI OLDUĞU GİBİ DEĞİŞİYOR

Fenerbahçe taraftarlarının artık umutları yok, taraftarlar bir sonraki maçta kesin galip geliriz diyemiyorlar. Fenerbahçe defans yapmaz, yaptırır. Jose Mourinho 4'lü defans anlayışıyla maça başlıyor, maç bitiyor sadece Mert Müldür yerinde diğerleri olduğu gibi değişmiş.

FERDİ BU SEZON O PARALARA GİDEMEZDİ

Geçen sezon Ferdi-Tadic, Osayi-İrfan hattı vardı ve her iki kanat da işliyordu. Bu arada Ferdi bu sezon takımda kalsaydı belki o fiyatlara gidemezdi, bana göre tam zamanında gitti. Ben Samsunspor maçında Kostic ve Amrabat'ı çok beğendim. Dzeko çok top kaybetti, sanki Samsunspor'un 6 numarası gibiydi. Kostic'in getirdiği pasta Dzeko'nun o golü atması lazımdı.

Eğer Fenerbahçe Manchester United'ı yenerse bir hava yakalar, çünkü takımın buna ihtiyacı var. M.United Fenerbahçe için bir şans.

MOURİNHO OĞUZ AYDIN KONUSUNDA HAKLI

Oğuz Aydın oynasa Tadic'i neden oynatmıyorsun İrfan Can'ı neden oynatmıyorsun diye sesler yükselebilir, Oğuz'un önünde 5 tane yıldız var ben burada Jose Mourinho'ya hak veriyorum. Ama Fenerbahçe'nin En Nesyri ve Levent Mercan'ı kullanmaya daha fazla ihtiyacı var. En Nesyri 10 dakika girecek bir oyuncu değil.

Fenerbahçe Jose Mourinho Ali Koç