Şimdi nerede? Loris Karius...

Alman futbolunun önde gelen kalecilerinden olma umuduyla yükselen, 90 dakikayı başarılı geçirebilecek olsaydı Oliver Kahn, Neuer ve Ter Stegen gibi isimlerin yanında yer alacak sarışın çocuk... Loris Karius

Stuttgart, Manchester City ve Mainz derken 2016 yazında Jürgen Klopp'un isteği ile Liverpool'un as kalecisi oldu. Salah atıyor, Karius kurtarıyordu. 2018'de Roma'yı eleyip finalde Real Madrid'in rakibi olan Liverpool, Madrid'in egemenliğine son vereceğine inanıyordu. Ama kimse Karius'un hataları ile hüzüne boğulacağını tahmin edemiyordu.

Önce Salah sakatlandı, ardından Karius topu Benzema'nın önüne attı. Sonrasında Gareth Bale'ın şutunda Alman kaleci topu elinden kaçırarak gole engel olamadı. Maçın ardından özür üstüne özür dileyen Karius'u, Jurgen Klopp dahi koruyamadı. Ardından Roma'dan Alisson Becker transfer edildi.

BEŞİKTAŞ SERÜVENİ

Sonrasında Beşiktaş devreye girdi. Fakat öyle ki kaleciliğinin yanı sıra sosyal medyada ve magazinde gündeme geldi.Ligde kalesinde 30 maçta 39 gol gördü. 2. sezonunda ise 25 maçta 29 gol. Ne Sergen Yalçın, ne Abdullah Avcı ne de Şenol Güneş Karius'u hayata döndüremedi.

Liverpool'a döndü ve ardından Union Berlin'e kiralandı. Burada da işler yolunda gitmedi, sezonun en kötü transferi arasında gösterildi. 2 sene süren Newcastle kariyerinde ise bekleneni veremedi. Şu an da serbest konumda bulunan Karius için yolun sonu gözükmeye başlıyordu...

Futbol Beşiktaş Liverpool İngiltere Premier Lig Newcastle United Union Berlin Bundesliga Süper Lig
Thomas Reis: Adana Demirspor maçı, Fenerbahçe maçından daha önemli Futbol
Şanlıurfasporlu futbolcular, taraftarları Yeni Malatyaspor maçına davet etti Futbol
Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan: Amacımız Beşiktaş'a karşı kazanmak Futbol
Samsunspor'un takım kaptanı Zeki Yavru: "Öncelikle önemli olan ligi güvenli yerde bitirmek" Futbol
Rigas'lı futbolcuların kutlaması Okan Buruk'u rahatsız etti Futbol
Yanlış karar pahalıya mâl oldu... Futbol