Derbi skoru kriz çıkardı! Fatih Demirkol: Ergin hocanın bunu yapmaya hakkı yok

This browser does not support the video element.

Galatasaray hazırlık maçında Panathinaikos ile karşı karşıya geldi. Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman, karşılaşma öncesinde derbiye gönderme yaparak Galatasaray taraftarlarına "3-1'i" işareti yaptı. Ataman, yaptığı göndermenin ardından Fenerbahçe camiasından özür diledi.

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Galatasaray ile oynanan hazırlık maçının öncesinde derbiye göndermede yaparak 3-1 işareti yaptı. Ataman gelen tepkiler üzerine özür dilerken Fenerbahçe çok konuşulacak bir karar aldı.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Ergin Ataman'a tepki gösterdi.

Kızılhan, "Milli takım hocası kimliğine yakışmayan, ismini bile anmak istemediğim o şahsın hareketiyle ilgili bölücü, ayrıştırıcı, aşağılık hareketiyle ilgili kendi aramızda istişareleri yaptık. İlgililer ile görüştük. Konu hakkında camiamızın içi rahat olsun. İlgili aksiyonları alacağız, ilgili duyuruları çok kısa süre içerisinde yapacağız." ifadelerini kullandı.

"ERGİN HOCANIN BU HAREKETİ YAPMAYA HAKKI YOK"

Haber Global Spor Yorumcusu Fatih Demirkol, yaşanan olaylarla ilgili Haber Global ekranlarında açıklamalarda bulundu.

Fatih Demirkol, "Kendisini çok seviyoruz ve çok saygı duyuyoruz ama Ergin hocanın bu hareketi yapmaya hakkı yok. Gönlünüzün hangi takımdan yana olduğunun Milli Takım Başantrenörü iken ve Panathinaikos Başantrenörü iken bu kadar öne çıkması ve koskoca bir camiayı karşınıza alıp o hareketleri yapmanız doğru değil. Kaldı ki bir basketbol maçı ve konunun futbol ile hiç alakası yok. Siz orada bu hareketi yaparak bir camiayı, milyonlarca taraftarı olan Türkiye'nin en önemli kulüplerinden birini rencide ettiğinizi düşünmek ve bilmek zorundasınız. Milli Takım Başantrenörünün bunu yapmaya hakkı yok" ifadelerini kullandı.

Futbol Fenerbahçe Basketbol Basketbol Haberleri Ergin Ataman Panathinaikos Basketbol
İbrahim Olawoyin: Alanyaspor karşısında da iyi bir sonuç alacağız Futbol
Yunanistan Ligi'nde bir İstanbul takımı! "Paok" Futbol
Fenerbahçe, Union SG maçına hazır Futbol
Taraftara sorduk! Galatasaray - Paok maçı kaç kaç biter? Futbol
Nuri Şahin, tartışılır hale geldi Futbol
Hansi Flick, Toni Fernandez'in koltuğuna bastığını görüyor... Futbol