Alban Lafont, Galatasaray'a yeşil ışık yaktı!

This browser does not support the video element.

Dursun Özbek'in verdiği talimatla Gardi’nin radarına giren kalecilerin başında Alban Lafont geliyor. İddialara göre Fransız kalecinin Galatasaray'a yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

Fransa Lig 1’de Nantes forması giyen 25 yaşındaki 1.96’lık Lafont, Fransa Milli Takımı’nın tüm alt yaş kategorilerinde görev aldı ve bu sezona da oldukça iyi bir başlangıç yaptı.

Menajer George Gardi, kaleci transferiyle ilgili çalışmaları bizzat yürütürken, Lafont’la da bir ön görüşme gerçekleştirdi. 25 yaşındaki Fransız eldivenin, artık şampiyonluk yaşama isteği ve Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne katılma ihtimali nedeniyle yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

15 MİLYON EURO BONSERVİS

Piyasa değeri 9 milyon Euro civarında olan ve kulübüyle 2027 yılına kadar kontratı bulunan Lafont için, Nantes’ın 15 milyon Euro civarında bir bonservis beklentisi içinde olduğu da gelen haberler arasında. Sarı-kırmızılılar sezon boyunca Gardi’nin listesindeki diğer kaleciler için de görüşmeleri sürdürecek.

Galatasaray Futbol Galatasaray Transfer Transfer Nantes Fransa Ligue 1 Süper Lig Dursun Özbek Fransa Milli Futbol Takımı
Yüksekova'nın kadın futbolcuları, takım otobüsü desteğine galibiyetle karşılık vermek istiyor Futbol
Lige 2'de 2 yaparak başlayan Eskişehirspor, evindeki ilk maçta galibiyet istiyor Amatör Futbol
Nuri Şahin'den Jose Mourinho itirafı! Futbol
Tercihin kim? Fatih Terim mi Şenol Güneş mi? Futbol
Çok rahat, çok profesyonel! Nuri Şahin... Futbol
Arda Güler'in keyfi yerinde... Futbol