UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Fenerbahçe'nin rakibi ne zaman belli olacak?)

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde kura günü! Fenerbahçe'nin doğrudan son 16 turunda yer aldığı organizasyonda, Konferans Ligi kura çekimi bugün yapılacak. Peki, UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak ve hangi kanalda olacak? İşte detaylar.

UEFA Avrupa Konferans Ligi için beklenen gün geldi. Fenerbahçe'nin de yer aldığı organizasyona ilişkin son 16 turu kura çekimi bugün yapılacak. Konferans Ligi’nde Fenerbahçe grubunu lider tamamladığından doğrudan son 16 turuna katılmaya hak kazandı. Bu sebeple Sarı-Lacivertliler kurada play-off turundan gelen takımlardan biriyle eşleşecek. Bu doğrultuda, "UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?" sorusunun yanıtı da merak konusu oldu. İşte, UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi ile ilgili detaylar.

UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

UEFA Konferans Ligi’nde kura heyecanı başladı. Fenerbahçe’nin son 16 turundaki rakibinin belli olacağı kura çekimi 23 Şubat Cuma günü saat 15.00’te başlayacak.

Avrupa Ligi kura çekimi tamamlandıktan sonra Konferans Ligi kura çekimine başlanacak. Konferans Ligi kura çekimi Exxen üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE MUHTEMEL RAKİPLERİ

Konferans Ligi’nde Fenerbahçe grubunu lider tamamladığından doğrudan son 16 turuna katılmaya hak kazandı. Bu sebeple Sarı-Lacivertliler kurada play-off turundan gelen takımlardan biriyle eşleşecek.

Konferans Ligi’nde play-off turu rövanş maçlarının ardından Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri şu şekilde oluştu:

Ajax, Olympiakos, Dinamo Zagreb, Molde, Union SG, Maccabi Haifa, Servette ve Sturm Graz.

Fenerbahçe Konferans Ligi UEFA Spor Haberleri Futbol