Twente - Fenerbahçe maçının hakemi Chris Kavanagh kimdir?

Chris Kavanagh fenerbahçe maçı hakemi

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 2. haftasında karşılaşacağı Twente maçına İngiliz hakem Chris Kavanagh atandı. Kavanagh'ın yardımcılıklarını Lee Betts ve James Mainwaring yapacak. Maçın dördüncü hakemi Sam Barrott olacak. Futbolseverler maçın hakeminin kim olduğunu merak ediyor. Özellikle daha önce "Fenerbahçe veya bir Türk takımının maçını yönetti mi?" sorgusu yapılıyor. Peki, Twente - Fenerbahçe maçının hakemi Chris Kavanagh kimdir?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde 2. hafta Chris Kavanagh ile karşılaşacak. De Grolsch Veste Stadyumu'nda oynanacak müsabaka heyecanla bekleniyor. Futbolseverler En Nesyri, Dzeko, Amrabat ve Fred gibi yıldızların maçta yer alıp almayacağını merak ederken, maçı yönetecek olan hakem de merak konusu oldu. Twente - Fenerbahçe maçında İngiliz hakem Chris Kavanagh görev yapacak. Peki, Chris Kavanagh kimdir? Kaç yaşında? Daha önce Fenerbahçe maçı yönetti mi? Daha önce Türk takımı maçı yönetti mi? İşte merak edilenler...

TWENTE - FENERBAHÇE MAÇININ HAKEMİ KİM?

Galatasaray'ın Letonya deplasmanında karşılaşacağı Rigas Skola (RFS) karşılaşmasında Slovak hakem Filip Glova görev alacak. Slovak hakem Glova'nın yardımcılıklarını Daniel Polacek ve Peter Bednar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Lukas Dzivjak olacak. Mücadelenin VAR odasında ise Michal Ocenas ve Martin Dohal oturacak.

CHRIS KAVANAGH KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? DAHA ÖNCE TÜRK TAKIMI MAÇI YÖNETTİ Mİ?

Chris Kavanagh, 4 Eylül 1985 yılında Manchester, İngiltere'de dünyaya gelmiştir. 39 yaşındaki İngiliz hakem, 2019 yılından bu yana FIFA kokartlıdır. Bu sezon 7 maçta görev alan Chris Kavanagh, 42 sarı kart ve 1 tanesi ikinci sarıdan olmak üzere 3 kırmızı kart çıkarmıştır. Chris Kavanagh, bu sezon henüz penaltı kararı vermemiştir. Kariyerinde 380 müsabaka bulunan Chris Kavanagh, 1258 sarı kart, 17 ikinci sarıdan olmak üzere toplam 53 kırmızı kart göstermiştir. Kariyerinde toplam 87 penaltı kararı veren Chris Kavanagh daha önce Fenerbahçe'nin 2 olmak üzere Türk takımlarının 3 maçında görev aldı. Fenerbahçe, Kavanagh'ın yönettiği maçlarda AEK Larnaca'yı 2-0 yendi, Slavia Prag'a 3-2 yenildi. Yeni Malatyaspor ise evinde Partizan'ı tek golle mağlup etti.

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi