Türkiye U19 - Cebelitarık U19 maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? | UEFA Avrupa U19 Şampiyonası Elemeleri

Türkiye U19 - Cebelitarık U19 maçı canlı izle

UEFA Avrupa U19 Şampiyonası Elemeleri'nde heyecan devam ediyor. Türkiye U19 Milli Futbol Takımımız, Cebelitarık U19 Milli Takımı ile karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Türkiye U19 - Cebelitarık U19 maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

UEFA Avrupa U19 Şampiyonası Elemeleri'nde heyecan sürüyor. Türkiye U19 Milli Futbol Takımımız, Cebelitarık ile kozlarını paylaşacak. Mücadele futbolseverler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Türkiye U19 - Cebelitarık U19 maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Türkiye U19 - Cebelitarık U19 maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Türkiye U19 - Cebelitarık U19 maçı 9 Ekim Çarşamba günü saat 13:00'te canlı yayınlanacak. Maçın yayıncısı bulunmuyor. Müsabaka ile ilgili tüm detaylara kontraspor.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

TÜRKİYE U19 MİLLİ TAKIMI ADAY KADROSU

Kaleciler: Kağan Arıcan (Antalyaspor A.Ş.), Onuralp Çevikkan (Trabzonspor A.Ş.), Emir Yaşar (Beşiktaş A.Ş.)

Defans: Eren Özkul (Fortuna Sittard), Taylan Utku Aydın (Kasımpaşa A.Ş.), Kadir Subaşı (Galatasaray A.Ş.), Berkay Karaca (FC Schalke 04), Yusuf Akçiçek (Fenerbahçe A.Ş.), Bedirhan Çetin (Samsunspor A.Ş.), Hamza Güreler (RAMS Başakşehir FK)

Orta Saha: Efe Akman (Galatasaray A.Ş.), Burak İngenç (Antalyaspor A.Ş.), Veis Yıldız (FC Bayern München), Berat Yılmaz (Galatasaray A.Ş.), Emirhan Arkutcu (Menemen FK), Doğanay Avcı (Çaykur Rizespor A.Ş.), Gökdeniz Gürpüz (Galatasaray A.Ş.), İsak Vural (Frosinone Calcio)

Forvet: Kerem Kayaarası (Fenerbahçe A.Ş.), Arda Usluoğlu (Corendon Alanyaspor), Recep Yalın Dilek (Galatasaray A.Ş.)

Milli Takım Bugünkü Maçlar Canlı Maç İzle Canlı Skor