Transfermarkt piyasa değeri güncellemesi | Osimhen, En Nesyri, Gedson Fernandes, Semih Kılışsoy ve Barış Alper Yılmaz'ın piyasa değerleri ne kadar oldu?

transfermarkt piyasa değerleri

Dünyaca ünlü veri sitesi Transfermarkt, 2024-2025 sezonu için ilk piyasa değeri güncellemesini gerçekleştirdi. Futbolseverler bu gelişme ardından Trendyol Süper Lig'in en değerli futbolcusunu, en çok değer kaybeden ismini, en çok değer kazanan ismini, en pahalı futbolcu ve tüm verileri araştırmaya başladı. Peki, Osimhen, En Nesyri, Gedson Fernandes, Semih Kılışsoy ve Barış Alper Yılmaz'ın piyasa değerleri ne kadar oldu? Icardi piyasa değeri kaç? Dzeko piyasa değeri kaç? İşte detaylar...

Transfermarkt verileri her yıl güncellenmektedir. Futbolseverler piyasa değeri güncellemelerini heyecanla takip ediyor. Transfermarkt piyasa değeri güncellemesini 2024-2025 sezonu için gerçekleştirdi. Trendyol Süper Lig'de oyuncularda yaşanan artış ve düşüşler merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Osimhen, En Nesyri, Gedson Fernandes, Semih Kılışsoy ve Barış Alper Yılmaz'ın piyasa değerleri ne kadar oldu? Icardi piyasa değeri kaç? Dzeko piyasa değeri kaç? İşte detaylar...

TRANSFERMARKT EN ÇOK DEĞER KAZANAN FUTBOLCU KİM?

Trendyol Süper Lig'de forma giyen isimler arasında en çok değer kazanan futbolcu Semih Kılıçsoy oldu. Semih Kılıçsoy'u, Kopenhag'dan Galatasaray'a transfer olan Elias Jelert izledi.

TRANSFERMARKT EN ÇOK DEĞER KAYBEDEN FUTBOLCU KİM?

Trendyol Süper Lig'de forma giyen isimler arasında en çok değer kaybeden futbolcu Victor Osimhen oldu. Osimhen'i Fenerbahçe forması giyen Cengiz Ünder takip etti.

SEMİH KILIÇSOY PİYASA DEĞERİ KAÇ?

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, Süper Lig'de en çok değer kazanan futbolcu oldu. Semih Kılıçsoy 12 milyon euro olan piyasa değerini 15 milyon euro gibi bir bedele yükseltti.

SÜPER LİG TRANSFERMARKT PİYASA DEĞERİ GÜNCELLEMELERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

ICARDI PİYASA DEĞERİ KAÇ?

Mauro Icardi, Süper Lig'de 2 milyon euro piyasa değeri kaybı yaşadı ve piyasa değeri 15 milyon euro oldu.

DZEKO PİYASA DEĞERİ KAÇ?

Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko, 200 bin euro piyasa değeri düşüşü yaşadı. Dzeko'nun piyasa değeri 2.5 milyon euro oldu.

BARIŞ ALPER YILMAZ PİYASA DEĞERİ KAÇ?

Barış Alper Yılmaz, geçtiğimiz yıla damga vuran isimlerden biriydi. Bu sezon da 4 golle başlangıç yapan Barış, 21 Milyon Euro piyasa değerine sahip.

SÜPER LİG TRANSFERMARKT PİYASA DEĞERİ GÜNCELLEMELERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Transfermarkt Victor Osimhen Mauro Icardi Semih Kılıçsoy Barış Alper Yılmaz Edin Dzeko