Trabzonspor'da gündem yeniden Gigot

Transfer dönemi başlamadan 3 futbolcuyu kadrosuna katan Trabzonspor, diğer yandan yerli rotasyonunu geliştirmek için de çalışmalarını sürdürüyordu. Bordo-mavililer stoper konusunda yerli isimlerin durumunu beklerken menajerlerden yeni bir öneri geldi.

Trabzonspor'da yeni sezon için transfer çalışmaları devam ediyor. Sezon bitmeden Dragus, Barisic ve Lundstram transferlerini bitiren bordo-mavililer başka yerli rotasyonunu genişletmek üzere birçok girişimi gerçekleştiriyor.

Alanyaspor'dan Oğuz Aydın'ın durumunu takip eden Karadeniz ekibi, küme düşen Ankaragücü'nden Efkan Bekiroğlu için ciddi ilerleme kaydederken, Gaziantep FK'dan Mustafa Eskihellaç'ı da mercek altına aldı.

Savunma hattında ise Eray Cömert için yabancı kuralındaki çifte vatandaşlık uygulamasında esneklik bekleyen bordo-mavililer, Emirhan Topçu'nun durumunu da yakından izliyor.

Gigot gelişmesi

Stoper tandemini yenilemek isteyen Trabzonspor'da West Bromwich ile sözleşmesi biten Cedric Kipre ile temaslar devam ederken gündeme yeniden Samuel Gigot girdi.

Trabzonspor'un birkaç sezon önce temas kurduğu Fransız stoper için menajerler oyuncuyu getirebileceklerini iletti. 2022 Ocak'ta bordo-mavililerin temas kurduğu tecrübeli stoper ile ücret konusundaki büyük olmayan farklılıklar aşılamamış ve Gigot Marsilya'nın yolunu tutmuştu.

Haziran 2025'e kadar Fransız ekibiyle sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki stoper, bonservisini alması halinde Trabzonspor'a transfer olabilir. Hava hakimiyeti ve ikili mücadelelerdeki sertliği ile dikkat çeken Gigot'un da bordo-mavili formayı giymek istediği öğrenildi.

Trabzonspor Süper Lig Transfer Haberleri Transfer