Trabzonspor'da Denswil, Serkan Asan ve Savic antrenmanda yok

Süper Lig'in 10. haftasında Eyüpspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'da kritik maçın hazırlıklarına devam ediliyor.

Bordo-mavililer, bu sezon deplasmanda oynadığı 4 karşılaşmadan da beraberlikle ayrılırken, bu maçlarda 3 ayrı çalıştırıcı görev yaptı. Karadeniz ekibi, ligin ilk haftasında Abdullah Avcı yönetiminde Sivasspor karşısında 0-0 beraberlikle ayrıldı.

TRABZONSPOR GOL SIKINTISI ÇEKİYOR

Ligde bir sonraki deplasman karşılaşmasında ikas Eyüpspor ile karşılaşan Karadeniz ekibi, geçici olarak takımın başında sahaya çıkan Futbol Genel Direktörü İhsan Derelioğlu yönetiminde İstanbul deplasmanından da golsüz beraberlikle döndü.

ŞENOL GÜNEŞ DE AYNI!

Şenol Güneş ile 2 deplasman maçı oynayan Trabzonspor, bu karşılaşmada da deplasman beraberliklerini değiştiremedi. Bordo-mavililer, önce Gaziantep deplasmanından 0-0, daha sonra da Atakaş Hatayspor deplasmanından 1-1'lik sonuçla ayrıldı.

SAVİC SERKAN VE DENSWİL YOK

Göztepe maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam eden Trabzonspor'da tedavi süreci süren Savic, Serkan Asan ve Denswil katılmadı.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanda oyuncular, topla teknik ısınmanın ardından koordinasyon çalışması gerçekleştirdi. 8'e 4 dar alan geçiş oyunuyla devam eden antrenman, taktik oyun ve çift kale maçla sona erdi.

Trabzonspor Süper Lig Eyüpspor