Trabzonspor bir günlük iznin ardından Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam etti: Uğurcan takımla birlikte...

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor 30. haftada sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Bordo-mavililer, bu maçın hazırlıklarını sürdürürken Uğurcan Çakır sevinci yaşanıyor...

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Ligin 29. haftasında Cumartesi günü Fatih Karagümrük'ü 5-1'lik skorla geçen bordo-mavililer pazar günü yaptığı yenileme idmanının ardından pazartesi gününü izinli geçirmişti.

Trabzonspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını bugün 17.00'de yaptığı antrenmanla sürdürdü Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma ve 5’e 2 gerçekleştirildi. Antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç ile sona erdi. Bordo-mavililer hazırlıklarını, yarın 16.00'da yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır ve Orsic takımla çalışıyor

Trabzonspor'da sakatlığı gerekçesiyle Fatih Karagümrük maçında görev almayan kaleci Uğurcan Çakır pazar günü takımdan ayrı koşu yaparken, bugünkü idmanda takımla birlikte çalıştı.

Uzun bir sakatlıktan dönen Mislav Orsic ise takımla çalışmalarına devam etti. Hırvat futbolcu bir aksaklık yaşamaması halinde Fenerbahçe maçında yedekler arasında yer alabilir.

Trabzonspor Fenerbahçe Süper Lig