TFF 1. Lig'de Bordumspor-Eyüpspor maçı bir süre durdu! Arda Turan ve Uğur Demirok'a yabancı maddeler atıldı

Trendyol 1. Lig'de Bodrumspor-Eyüpspor maçının ilk yarısında son bölümde ortalık karıştı maç durdu! Kırmızı kartlar, sahaya yabancı maddeler, ambulans sahaya girdi!

Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında, 13.30 maçında Bodrumspor, sahasında Eyüpspor'u konuk ediyor. Konuk ekip 12. dakikada Fredy'nin golüyle 1-0 öne geçti.

Kıran kırana geçen maçta ilk yarının sonlarında gerilim tırmandı. Taç çizgisine yakın bir noktada yaşanan ikili mücadele sonrası verilen faul kararına itiraz eden Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, hakem Gürcan Hasova tarafından önce uyarıldı ardından kırmızı kart gördü.

Tribünlerden sahaya yabancı maddeler atılırken, bu sırada Eyüpspor'da Uğur Demirok ve Teknik Direktör Arda Turan'a atılan yabancı cisimler isabet etti. Demirok'un gözüne yakın bölgeye isabet ettiği daha sonra izlerden anlaşılırken, ilk müdahale saha içerisinde yapıldı. Tecrübeli futbolcu zor şekilde zapt edilirken daha sonra ambulansa alındı.

Bacağına isabet eden cisim sonrası zor sakinleştirilen Teknik Direktör Arda Turan ise dördüncü hakem ile uzun süre diyalog yaşadı. Bodrumspor yöneticileri, Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya sahaya inerek bir süre hakemlerle ve gözlemcilerle konuşurken, tribünlere de uyarılar verildi. Mücadele, 15 dakikalık durdurulmanın ardından 60. dakikada başladı ve ilk yarı 65. dakikada bitti.

Caner Erkin kırmızı kart gördü

Gergin biten ilk yarının ardından maçın ikinci yarısı da aynı gerginlikle geçiyor. 51. dakikada sarı kart gören Caner Erkin, 55. dakikada ikinci sarı kartı da görerek oyundan atıldı ve takımını 10 kişi bıraktı.

//
Eyüpspor Arda Turan Bodrum FK 1. Lig