Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'e şok saldırı! Skandal olayın videosu sosyal medyayı salladı

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'in darbedildiği anlara ait video kaydı ortaya çıktı. Olayın videosu sosyal medyada hızla yayılırken, darp anları büyük tepki topladı.

22 Eylül Pazar günü yapılacak olağanüstü kongre öncesi Sakaryaspor’un Başkanı Gökhan İn’in darbedildiği görüntüler gündem yarattı.

TEHDİT VE TOKAT

Saldırıyı gerçekleştiren Sakaryaspor Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu Hamza Cengiz Şen'in, Gökhan İn ile konuşurken dile getirdiği tehditkar sözler dikkat çekti.

Videoda Hamza Cengiz Şen'in, Gökhan İn'e fiziksel şiddet uyguladığı görüldü.

Saldırgan, darp sırasında şu sözleri sarf etti:

"Dinle beni. İsim kullanmayacaksın. Artık basın açıklaması yok. Bu işler bitti. Birol'un aldığı 150 bin TL’yi de bu hafta sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni? Bana bak!"

Başkan Gökhan İn tehditler karşısında, "Tamam oğlum, sakin ol. Bende kalp var biliyorsun değil mi? Tamam." ifadelerini kullandı.

Gökhan İn'i darp eden kişinin “Olmayacak bunlar” dediği anda video kaydı sona erdi.

KONGRE PAZAR GÜNÜ YAPILACAK

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Sakaryaspor'un olağanüstü genel kurulunda yeterli çoğunluk sağlanamamıştı. Kongre öncesinde Başkan Gökhan İn ile adaylardan Metin Kurtuluş arasında bir sohbet gerçekleşti. Sakaryaspor'un kongresi, 22 Eylül Pazar günü Sakarya Atatürk Stadı'nda çoğunluk aranmaksızın tekrarlanacak.

Futbol Spor Haberleri 1. Lig Sakaryaspor