Süper Lig'de 7. haftada oynanan 4 maçın VAR kayıtları açıklandı

Trendyol Süper Lig'de 7. haftanın VAR kayıtları açıklandı. Galatasaray - Kasımpaşa maçı, Trabzonspor - Konyaspor, Bodrum FK -Adana Demirspor ve Kayserispor- Beşiktaş maçlarının VAR konuşmaları yayınlandı.

Süper Lig'de 7. haftanın VAR kayıtları açıklandı.

Galatasaray - Kasımpaşa

Kasımpaşa'nın iptal edilen penaltısında VAR: Potansiyel penaltı iptali için inceleme öneriyorum. Eline geldiğini görmüyorum. Benim gördüğüm sol tarafına geliyor. Yine de karar senin.

Kasımpaşa'nın penaltısı: Sana, penaltı için inceleme öneriyorum. İlk önce sana oyuncunun elinin açıklığını gösteriyorum. Şimdi ele temasını göstereceğim. Elin açıklığı bu.

Trabzonspor - Konyaspor

Trabzonspor'un kazandığı penaltıda Halil Umut Meler: Kendi bilerek oynadığı top değil. Doğal konumda değil. Penaltı veriyorum.

Bodrum FK -Adana Demirspor

Sağ ayağına müdahaleyi görüyorum. 7 numaralı oyuncunun kartını iptal ediyorum. Kaleciye sarı kart verip penaltıyla başlıyorum.

Kayserispor- Beşiktaş

Orta hakem Atilla Karaoğlan: Oynat normal. 14 numaralının kontağına bakalım. Ayağını kaldırıyor. 14 numaranın ayağı kendi takım arkadaşına geliyor. Evet gördüm. 9 numaraya herhangi bir kontağı yok. Ben ayağın 9 numaraya geldiğini düşündüm. Penaltıyı iptal ediyorum.

VAR VAR Kayıtları TFF Son Dakika Galatasaray Süper Lig