SON DAKİKA | TFF VAR kayıtlarını yayınladı! İşte geçtiğimiz hafta oynanan maçlardan en çok merak edilen VAR ile hakem konuşmaları

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de geçtiğimiz hafta açıklanacağı belirttiği VAR kayıtlarını resmi olarak YouTube hesabında canlı olarak yayınladı. Öne çıkan VAR hakemi ve maçın hakemi arasındaki konuşmalara haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) geçtiğimiz hafta aldığı karar ile 26. haftadan itibaren, VAR ekranına gelen hakemler ile VAR arasında geçen konuşmaları ve alınan kararların kayıtlarını yayınlayacağını açıklamıştı. Beklenen VAR kayıtları TFF'nin YouTube kanalında canlı yayınlandı.

İşte Süper Lig'de TFF'nin açıkladığı 26. haftanın VAR kayıtları...

VAR kayıtları yayınlandı: Videodaki maçlar ve alınan kararlar

Kasımpaşa - Fatih Karagümrük: Mücadelenin 79. dakikasında ev sahibi ekibin attığı 2. gol öncesi potansiyel elle oynama için inceleme verildi. Hakem Kadir Sağlam, pozisyonu izleyerek golü iptal etti.

Hatayspor - Sivasspor: Maçın 80. dakikasında ev sahibi ekibin kazandığı penaltı, inceleme sonrası iptal edildi.

Alanyaspor - Adana Demirspor: Karşılaşmanın 64. dakikasında elle oynama için inceleme verildi. Kenara gelerek pozisyonu izleyen hakem Bahattin Şimşek, penaltı noktasını gösterdi.

Gaziantep FK - Samsunspor: Maç sonu; Şiddetli hareketten dolayı izleme tavsiyesi ve hakemin kararı ile 3 numaralı oyuncu(Papy Djilobodji) ihraç edildi.

Pendikspor - Trabzonspor: Müsabakanın 26. dakikasında Halil Akbunar ile Thomas Meunier arasındaki pozisyonda hakem Halil Umut Meler, önce penaltı noktasını gösterdi. İzleme tavsiyesi üzerine hakem Meler, penaltıyı iptal etti.

Başakşehir - Kayserispor: Maçın 90+7. dakikasında elle oynama için inceleme verilirken, pozisyonu izleyen hakem Oğuzhan Çakır, ev sahibi lehine penaltı kararı verdi.

VAR Kayıtları TFF VAR Süper Lig