Beşiktaş'ta Fernando Santos ve 7 futbolcu gönderiliyor!

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmayı hedefleyen Beşiktaş, sezon sonunda Teknik Direktör Fernando Santos ile birlikte 7 yabancı oyuncusuyla yollarını ayıracak. Aboubakar, Muleka, Amartey ve Svensson ile birlikte bu sayı daha da artabilir.

Süper Lig'de normal sezonun heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Bu sezon şampiyonluktan uzak kalan ve zirveden 37 puan uzakta kalan Beşiktaş, son olarak Başakşehir ile karşılaştı. Colley'in golüyle son 1-0 önde götürdüğü maçta eski oyuncusu Emirhan İlkhan'ın attığı golle sahadan 1-1 beraberlikle ayrılan Kartal, galibiyete hasret kaldı. Süper Lig'deki son 4 karşılaşmasında da galibiyet yüzü görmeyen siyah-beyazlı takımda Portekizli teknik direktör Fernando Santos sorgulanmaya başladı.

Bu sezon tam 4 hoca değiştiren Beşiktaş, Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay ve son olarak Fernando Santos'u getirmişti. Önümüzdeki sezonda tecrübeli teknik direktörle devam etmeyi düşünmeyen Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor.

9 OYUNCU TAKIMDA KALACAK

Siyah-beyazlı ekibin takımın kiralık gönderilen isimlerle birlikte tam 20 yabancı futbolcu var. Bu oyunculardan 9'u büyük olasılıkla kadroda kalacak. Kontratları devam eden Colley, Gedson, Masuaku, Rashica, Al Musrati, Muçi, Chamberlain ve Amir ve yerli statüsünde oynayan Bakhtiyor Zaynutdinov takımda kalacak.

BEŞİKTAŞ'TA 7 OYUNCU İLE YOLLAR AYRILIYOR

Kadro planlamasına şimdiden başlayan yönetim, takımdaki bazı isimlerle yollarını ayırma kararı aldı. Beşiktaş'ta Aboubakar, Muleka, Amartey ve ara transfer döneminde takıma katılan Svensson'un geleceği henüz netleşmiş değil.

Yönetim, yeni sezonda yollarını ayıracak olan oyuncuları netleştirdi. Siyah-beyazlı takımda Rosier, Onana, Montero ve Hasic ile yollar ayrılacak. Milan'dan büyüm umutlarla gelen Ante Rebic ve satın alma opsiyonuyla kiralanan Joe Worrall da gönderilecek. Son olarak sözleşmesindeki uzatma opsiyonu kaldırılan Rachid Ghezzal ile de yollar ayrılacak.

(Milliyet)

Futbol Süper Lig Beşiktaş Fernando Santos