Sivasspor maçı öncesi Dzeko'dan takıma uyarı: Tahammülümüz yok!

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertlilerde kaptanlardan Edin Dzeko, takım arkadaşlarıyla konuştu.

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe bu akşam saat 20.00'de Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi hakem Cihan Aydın yönetecek. Aydın'ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Volkan Narinç yapacak.

Sarı-lacivertliler dün son idmanın ardından Sivas’a gitti. Kafilede menisküs operasyonu geçiren Jayden Oosterwolde’nin yanı sıra Bonucci, Serdar Aziz ve Miha Zajc yer almadı. Olympiakos maçında sakatlanıp kenara gelen Becao ile önceki gün antrenmana çıkmayan İrfan Can Kahveci ise kamp kadrosuna dahil edildi.

Fenerbahçe için Sivas deplasmanları zor geçiyor. Burada ligde 4 maçta 3 beraberlik ve 1 yenilgi alan sarı-lacivertliler, galibiyet hasretine geçtiğimiz sezon 3-1 kazanarak son verebilmişti. Kanarya, ligde Sivas’a konuk olduğu 17 mücadelede ise 7 kez galip gelebilirken, 6 defa berabere kaldı ve 4 maçta yenildi.

Dzeko'dan takıma konuşma: Tahammülümüz yok!

Dzeko, Sivasspor maçı öncesinde takım arkadaşlarıyla konuşarak moral verdi. Tecrübeli oyuncu, "Avrupa’ya veda etmek hepimizi sarstı. Ancak bir an önce toparlanıp önümüze bakmalıyız. Ligde final haftalarına girdik ve tek bir puan kaybına bile tahammülümüz yok. Bu sezon şampiyonluk hasretine son verip, çok üzdüğümüz taraftarımıza bayram yaşatmamız şart" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Fenerbahçe Sivasspor Edin Dzeko Süper Lig