Semih Kılıçsoy için Almanlar devreye girdi

(Fotoğraf: İHA)

Beşiktaş'ta 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy, sergilediği performansla siyah-beyazlı taraftarlar başta olmak üzere birçok futbolseveri ekran başına kilitliyor. Genç Semih'i şimdiden birçok Avrupa kulübü yakın takibe aldı.

Beşiktaş'ta bu sezon bulduğu forma şansını iyi değerlendiren ve formuyla kısa zamanda takımın vazgeçilmezlerinden biri olan Semih Kılıçsoy için transfer söylentileri de artmaya başladı.

Semih Kılıçsoy'da Nuri Şahin gelişmesi

Bu sezon çıktığı 21 maçta 8 gol 1 asistlik performansla göz dolduran ismi, çok tanıdık biri özel takibe aldı. Antalyaspor'da Teknik Direktörlük görevini yürütürken, futbolculuğunda formasını terlettiği Borussia Dortmund'dan gelen Edin Terzic'in yardımcı antrenörlüğünü yapma teklifini kabul ederek Bundesliga'nın yolunu tutan Nuri Şahin, Beşiktaş'ın yeni yıldızını mercek altında tutuyor.

Sabah'ın haberine göre, 35 yaşındaki teknik direktör, gelecekte Borussia Dortmund'un başına geçme planları yaparken Süper Lig'den genç yeteneklere dair raporlarını Alman kulübüne gider gitmez iletti. Bir süredir Semih'in maçlarını takip eden Alman kulübü, Konyaspor mücadelesinde de yıldız adayını izlemeye devam edecek.

Beşiktaş Transfer Semih Kılıçsoy