Santos'un derbi planı hazır: Önce durdurup sonra atacağız!

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray derbide karşı karşıya gelecek. Türkiye Kupası'nda yoluna devam eden Beşiktaş, üçüncülük için de savaşacak. Siyah-beyazlılarda Fernando Santos derbi planını hazırladı.

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş sahasında derbide Galatasaray'ı ağırlayacak. Üçüncülük yarışından kopmak istemeyen siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Fernando Santos derbi planını yaptı.

Santos üç adımda Galatasaray'ı yıkacak

Fernando Santos, Galatasaray'ı devirmek için hazırladığı planda önce savunma güvenliğini ön plana çıkartacak. Musrati ve Amartey ile orta sahadan savunmaya destek verecek olan Portekizli hocanın önceliği gol yememek.

Beşiktaş topa sahipken de Santos'un beklentisi Muci'nin oyunu organize etmesi. Portekizli hoca, 22 yaşındaki ofansif orta sahadan ceza sahası dışından kaleyi sıkça yoklamasını da isteyecek.

Fernando Santos'un en büyük gol umudu ise Semih Kılıçsoy olacak. 18 yaşındaki golcünün son haftalardaki çıkışını derbide de sürdürmesini bekleyen tecrübeli teknik adam, takımın topu genç yıldızla doğru noktalarda buluşturulmasını bekliyor.

Beşiktaş Fernando Santos Süper Lig