Ancelotti'den Devler Ligi'nin ilk maçında flaş Arda Güler kararı!

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nin değişen lig formatının ilk haftasında bu akşam Alman temsilcisi Stuttgart'ı Santiago Bernabeu'da konuk edecek. Bu maç öncesi Carlo Ancelotti, yardımcısı Davide Ancelotti ile yaptığı görüşmede Arda Güler için flaş bir karar aldı.

Şampiyonlar Ligi değişen lig formatıyla bu akşam başlıyor. Devler Ligi'nin ilk haftasında Real Madrid bu akşam saat 22.00'de Stuttgart'ı Santiago Bernabeu'de konuk edecek. Carlo Ancelotti bu zorlu mücadele öncesi Arda Güler ile ilgili flaş bir karar aldı.

YARDIMCISI İLE GÖRÜŞTÜ

İspanyol basınında yer alan habere göre Carlo Ancelotti, yardımcısı Davide Ancelotti ile Arda Güler hakkında bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede ikiliden çıkan ortak kararın "En iyisi Arda'nın ikinci yarıda oynaması, orta saha oyuncularından birini dinlendirmesi ve böylece Cumartesi günkü performansından sonra zinde kalması." şeklinde olduğu belirtildi.

Haberde teknik heyetin Arda Güler konusunda hassas davrandığı ve milli futbolcunun alacağı dakikaların çok iyi hesaplandığı belirtildi.

ORTA SAHADA KENDİNİ GÖSTERDİ

İspanyol basınında yer alan haberde Arda Güler'in kendisini orta saha pozisyonunda da ispat ettiği ve Ancelotti'nin bu anlamda elini rahatlattığı vurgulandı. Milli futbolcunun yeni pozisyonunda daha çok antrenman yapması ve pozisyon bilgisinin artması gerektiği aktarıldı.

Arda'nın orta sahada çeşitliliği arıtrıdığına vurgu yapılan haberde, "Birkaç pozisyonda oynayabilmesi oyuncu için çok olumlu bir şey çünkü birçok maçta Ancelotti için bir çözüm olabilir. Bu sayede orta saha ve hücumda daha fazla rotasyon yapabiliyor." denildi.

ANCELOTTI GELECEĞİN MODRIC'I OLARAK GÖRÜYOR

Ayrıca Ancelotti'nin Arda Güler'i 'Geleceğin yeni Modric'i' olarak gördüğü ve önümüzdeki yıllarda harika bir oyun kurucu olacağına inandığı okuyuculara aktarıldı.

Real Madrid Arda Güler Carlo Ancelotti