Şaka

"Fenerbahçe'nin olmazsa olmazı, Dzeko'nun sırtı dönük top alıp oyuna sokacağı sistem. Bu işlemeyince her şey karışıyor. İsmail Hoca bu sistemi ne yapıp edip işletmeli."

Fenerbahçe uyuyarak başladığı maçta birçok kez olduğu gibi uyanmak için rakibin gol atmasını bekledi.

Ligin ilk yarısındaki F. Karagümrük maçında da yine Can Keleş'in golüyle konuk takım öne geçmişti. Aynı şey oldu. Can gol attı, F. Karagümrük öne geçti.

Daha önce Ankaragücü, Alanya, Kasımpaşa ve Pendik maçlarında da aynı şey olmuştu. Hatta İsmail Kartal'ın, Fenerbahçe'nin ciddi ciddi resmi bir maç yaptığını hatırlaması için Olympiakos'un üç gol birden atması gerekti.

Sonrası kolay... Takım hemen olması gereken kadroya ve oyuna dönüyor, goller buluyor.

Bu bir şaka ise birileri teknik heyete ve oyunculara söylesin hiç komik değil. Hayır gerçekten bunun önüne geçemiyorlarsa bu durum açıklanmaya muhtaç.

Fenerbahçe'nin sahadaki 11'i Djiku ve Szymanski haricinde ideal kadroydu. Yediği golden sonra İsmail Hoca, Szymanski'nin rolünü Batshuayi'ye verince takım hemen toparlandı, kendi oyununa döndü ve maçı rahat kazandı.

Fenerbahçe'nin olmazsa olmazı, Dzeko'nun sırtı dönük top alıp oyuna sokacağı sistem. Bu işlemeyince her şey karışıyor. İsmail Hoca bu sistemi ne yapıp edip işletmeli.

"Ya bir yol aç, ya bir yol bul, ya da yoldan çekil" sözü akıllara geliyor.

İsmail Hoca yeni bir yol açamadığına göre bir yolunu bulmalı.

Futbol Süper Lig Fenerbahçe