Rizespor'un sağ beki Taha Şahin, herkesi güldürdü

Çaykur Rizespor forması giyen sağ bek Taha Şahin, Youtube'da yayınlanan Çimen Show'a seyirci olarak katıldı. Komedyen Cem İşçiler ve Fazlı Polat'ın sorularını yanıtlayan genç futbolcu, izleyenleri güldürdü.

Rizespor'da oynamanın zorluklarının sorulması üzerine Taha Şahin, "Ben Rize taraftarını seviyorum. Şu an ne desem sorun olabilir ama ateşli bir taraftarı var. Baskı oluyor tabii ki. Yenik durumdayken bize destek vermeleri daha çok ateşliyor. Ancak protesto falan olunca ayaklar geri geri gidiyor. Oyunumuzu olumsuz etkiliyor." dedi.

Soyunma odasındaki ortamı anlatan genç futbolcu, "Yabancı futbolcular soyunma odasında daha rahat davranıyorlar. Yurt dışında genellikle böyle. Biz uyarıyoruz. Havluyu, perdeyi çek şeklinde. Onlar da dikkate alıp toparlanıyorlar. Bize saygı duyuyorlar." ifadelerini kullandı.

Muhammet Taha Şahin kimdir?

Muhammet Taha Şahin, 22 Ekim 2000'de İstanbul'da doğdu. Futbolculuk kariyerine Fenerbahçe altyapısında başlayan genç futbolcu, sırasıyla Kasımpaşa, 68 Aksaray Belediyespor, Manisa FK ve Rizespor'da oynadı.

2023-2024 sezonunda Süper Lig'de Rizespor ile gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 23 yaşındaki sağ bekin güncel piyasa değeri 900 bin euro.

Çaykur Rizespor Spor Haberleri Son Dakika Futbol