PSG tur peşinde! (Real Sociedad PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?)

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Real Sociedad, ilk maçta 2-0 kaybettiği PSG'yi kendi sahasında ağırlıyor. Zorlu geçmesi beklenen mücadele öncesi "Real Sociedad PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?" sorusunun yanıtı merak konusu oldu. İşte, detaylar.

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçları heyecanı bu akşam başlıyor. İspanyol ekibi Real Sociedad, ilk maçta 2-0 kaybettiği Fransız ekibi PSG'yi kendi sahasında ağırlıyor. Her iki takım da turu hedeflerken PSG, Sociedad deplasmanına skor avantajıyla çıkıyor. Bu noktada, mücadeleyi takip etmeyi düşünen futbolseverler de "Real Sociedad PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Edinilen bilgiye göre, Real Sociedad PSG maçı şifresiz olarak canlı yayınlanacak. Peki, Real Sociedad PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

REAL SOCIEDAD PSG MAÇI HANGİ KANALDA VE ŞİFRESİZ Mİ?

Real Sociedad’ın PSG’yi konuk edeceği mücadele 5 Mart Salı günü saat 23.00’da başlayacak.

Mücadele TV8,5 ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

PSG TUR İÇİN AVANTAJ SAHİBİ

PSG son 16 turu ilk maçında taraftarı önünde rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı. Luis Enrique yönetiminde bu sezon Avrupa’da başarılı işlere imza atmayı hedefleyen Fransız takımı her türlü galibiyet, beraberlik ve bir farkla yenilgi durumunda adını çeyrek finale yazdıracak.

REAL SOCİEDAD GALİBİYET PEŞİNDE

Bu sezon ligde beklentilerin uzağında kalan Real Sociedad rotayı Avrupa’ya çevirdi. PSG karşısında ilk mücadelede iki farkla mağlup olan İspanyol takımı rövanş karşılaşmasında kazanmak istiyor. Real Sociedad’a tek farklı galibiyet yetmezken karşılaşmayı iki farkla kazanması durumunda mücadele uzatmalara gidecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi Bugünkü Maçlar Spor Haberleri Futbol PSG