Razvan Lucescu: Neden İtalya Ligi'nin alt sıra takımlarına gideyim?

Bu sezon Yunanistan Ligi'nde PAOK ile şampiyon olan Razvan Lucescu, Beşiktaş'ın yanı sıra Cagliari'nin de gündemine gelmişti. Rumen teknik adam geleceği hakkında net konuştu.

Beşiktaş'ın görüşmelerde bulunduğu söylenen PAOK'un teknik direktörü Razvan Lucescu, Yunan kulübünde mutlu olduğunu ve İtalya ekibi Cagliari'den gelen teklifi reddettiğini açıkladı.

İtalya Serie A hakkında tespitte bulunan Lucescu, "Romanya'daki herkes Batı Avrupa'da başka bir lige gitmem için beni teşvik ediyor. Diyelim ki İtalya'ya gittim. Daha fazla bağlantım var, İtalyanca da konuşuyorum ama hangi takıma gidebilirim? Ligin alt sırasında bir takıma. Bakın İtalya'da kaç yabancı hoca var? Hiç yok! Bir Mourinho vardı ama o da ayrıldı. Oraya gideceksem küme düşmemek için mücadele eden bir takıma gitmek zorundayım şu an. Fakat nerede çalışacağıma karar verme hakkını kazandım." dedi.

PAOK'ta çalışmaktan mutlu olduğunu belirten Rumen teknik adam, "PAOK'tan 2019'da ayrılmıştım ve 2021'de yeniden seçim yapmam gerektiğinde, herkes bana geri dönmemem gerektiğini söyledi. Buna rağmen yeniden PAOK'u seçtim, bu büyük bir riskti ama hislerim gelmem gerektiğini söyledi. Kararlarımı her zaman duygularıma göre verdim, kariyerimi büyültme amaçlı değil. Buranın beni hala cezbettiğini hissettim" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş