Rafa Silva haberleri | Son dakika Rafa Silva Beşiktaş haberi

rafa silva haberleri

Rafa Silva transfer haberi Türkiye'de oldukça büyük gündem yaratmıştı. Beşiktaş'ın Benfica'dan ayrıldıktan sonra kadrosuna kattığı ve attığı gollerle taraftarın gönlünde taht kuran dünyaca ünlü yıldız futbolcu Rafa Silva ile ilgili tüm haberler futbolseverler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Rafa Silva son dakika gelişmelerine kontraspor.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Rafa Silva, Türkiye'ye transferi ile tüm dünyada ve ülkemizde büyük heyecan yaratmıştı. Geçtiğimiz sezonu Benfica'da tamamlayan ve Beşiktaş'a transfer olan Rafa Silva ile ilgili haberler futbolseverler tarafından merak ediliyor. Rafa Silva son dakika gelişmelerine kontraspor.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

RAFA SILVA KİMDİR?

Rafa Silva, 17 Mayıs 1993 yılında Forte da Casa, Portekiz'de dünyaya gelmiştir. 172 cm boyundaki Rafa Silva 25 kez Portekiz Milli Takımı forması giymiştir. 14 Milyon piyasa değeri bulunan Rafa Silva, Beşiktaş'ta oynamaktadır. Alverca altyapısında futbola başlayan Rafa Silva, Povoense, Feirense, Braga ve Benfica'da da oynamıştır. Bu sezon 12 maça çıkan Rafa Silva 4 gol 3 asist ile sezona başlamıştır.

RAFA SILVA HABERLERİ | SON DAKİKA RAFA SILVA HABERİ - TIKLA

Rafa Silva Beşiktaş