MAÇ SONU | Newcastle United: 1 Manchester City: 1 (Premier Lig)

İngiltere Premier Lig'in 6. haftasında lider Manchester City, Newcastle United ile karşı karşıya geliyor. Bu maçın canlı takibini Kontraspor.com'dan yapabilirsiniz.

İngiltere Premier Lig'in 6. haftasında Newcastle United ile Manchester City karşı karşıya geldi. St. James' Park'ta oynanan mücadele 1-1 sona erdi.

GVARDİOL ÇOK ŞIK BİR GOL ATTI

Maça baskılı başlayan ve oyunu kontrol eden Newcastle United, 35. dakikada Josko Gvardiol'un şık golüyle sarsıldı. Manchester City, golden sonra baskısını artırdı ve daha çok pozisyonlara giren taraf oldu.

GORDON PENALTIDAN ATTI

Premier Lig'in son şampiyonu City, ikinci gol için atak yaptığı sırada kontratakla beraberlik golüne engel olamadı. Anthony Gordon, 58. dakikada kazanılan penaltı vuruşunu gole çevirdi ve skora dengeyi getirdi.

Manchester City, maçın son bölümünde Newcastle kalesini adeta abluka altına aldı ancak Nick Pope'un koruduğu kaleyi geçemedi.

LİGDE 4 PUAN KAYBETTİLER İNTER'İ YENEMEDİLER

Son iki haftada 4 puan kaybeden Manchester City, puanını 14 yaptı. Newcastle 11 puana yükseldi.

Manchester City, gelecek hafta Fulham'ı ağırlayacak. Newcastle ise Everton deplasmanına gidecek.

ISAK RODRİ VE BRUYNE OYNAMADI

Manchester City'de sezonu kapatan Rodri dışında Kevin De Bruyne, Nathan Ake ve Oscar Bobb sakatlıkları nedeniyle forma giyemedi.

Newcastle'da da Alexander Isak, Sven Botman, Matt Targett, Callum Wİlson oynayamadı.

//
Futbol Spor Haberleri İngiltere Premier Lig Maç Sonuçları Canlı Maç Sonuçları Canlı Skor Newcastle United Manchester City