Porto - Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz mi canlı yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu heyecanı sürüyor. Portekiz ekibi Porto, İngiliz temsilcisi Arsenal'i bu akşam sahasında ağırlayacak. Zorlu mücadele öncesi, futbolseverler "Porto Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz mi?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte detaylar.

Portekiz temsilcisi Porto, Drago Stadyumu'nda İngiliz ekibi Arsenal'i ağırlıyor. H Grubu'nu ikinci tamamlayan Porto, B Grubu'nu birincilikle sonlandıran Arsenal'i kendi sahasında yenerek deplasmana avantajlı gitmek istiyor. Her iki takım da galibiyeti hedeflerken zorlu maça ilişkin canlı yayın kanalı da belli oldu. Peki, Porto Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz mi canlı yayınlanacak? İşte detaylar.

PORTO ARSENAL MAÇI HANGİ KANALDA VE ŞİFRESİZ Mİ?

Porto- Arsenal maçı 21 Şubat Çarşamba (bugün) 23.00'de başlayacak. Porto- Arsenal Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçını Türk asıllı Hollandalı hakem Serdar Gözübüyük yönetecek.

Dragao Stadı'nda oynanacak olan maç TV 8.5'dan şifresiz olarak yayınlanacak.

PORTO- ARSENAL MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Porto: Costa, Mario, Pepe, Otavio, Borges, Varela, Gonzalez, Conceiçao, Gabriel Cossa, Galeno, Evanilson

Arsenal: Raya, White, Saliba, Gabriel, Kiwior, Odegaard, Rice, Havertz, Saka, Martinelli, Trossard

GRUP İSTATİSTİKLERİ

Oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Portekiz ekibi, grubunu Barcelona’nın hemen ardından 2. sırada tamamladı. Mavi- beyazlılar, rakip fileleri 15 kez sarsarken kalesinde 8 gol gördü.

Öte yandan Arsenal, B Grubu'nu 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak lider bitirdi. Mikel Arteta'nın öğrencileri, rakip fileleri 16 kez havalandırırken kalesinde ise 4 gol yedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi Bugünkü Maçlar Spor Haberleri Futbol Son Dakika