Penaltıları çıktığında Gedson Fernandes ile Immobile'nin gol sayıları aynı

Rafa Silva, Immobile gibi yıldız futbolcuların kadroya katılmasıyla birlikte gerçek kalitesini ortaya koyan Gedson Fernandes 10 maçta 6 gol 1 asist yapma başarısı gösterdi.

Beşiktaş orta sahasının dinamosu Gedson Fernandes yeni sezona müthiş bir başlangıç yaptı.

GEDSON FERNANDES KARİYER SEZONU GEÇİRİYOR

Portekizli yıldız kariyer sezonunu yaşıyor. Bellona Kayserispor deplasmanında attığı şık golle kilidi açan Gedson şimdiden ligdeki üçüncü golünü kaydetti. UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde Lugano’ya karşı 3 kez ağları sallayan deneyimli futbolcu toplamda 6 gole ulaştı.

RAFA VE IMMOBİLE GELDİ GEDSON KENDİNE GELDİ

Hücumda bambaşka bir kimliğe bürünen Gedson’daki büyük değişimde Rafa Silva ve Ciro Immobile’nin çok büyük payı bulunuyor. Rafa Silva ve Immobile yetenekleriyle gol bölgesinde Gedson’a sürekli alan açıyor. Orta sahada top kazanma konusunda tam bir uzman olan Portekizli oyuncu da bu fırsatları çok iyi değerlendiriyor.

Kayserispor maçında attığı golden sonra hafif bir sakatlık geçiren Gedson Fernandes’in ciddi bir durumunun olmadığı ifade edildi. Tedbir amaçlı olarak oyundan çıktığı aktarılan yetenekli futbolcunun, Eintracht Frankfurt’a karşı takımdaki yerini alması bekleniyor. (Milliyet)

Beşiktaş