Olaylı derbide Hulusi Belgü, Emre Kartal ve bir kişi daha ifade verecek

Galatasaray-Fenerbahçe maçının ardından Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park Stadı Müdürü Ali Çelikkıran'a saldıran 3 Fenerbahçeli hakkında adli işlem başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı; olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili açıklama yaptı.

Statta iddialara göre Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Yardımcı Antrenör olan oğlu Emre Kartal ve diğer kişiler tarafından başına vurularak darp edilen Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park Stadı Müdürü Ali Çelikkıran'a yönelik darp girişiminde bulunan 3 kişi hakkında "Adli İşlem" başlatıldığı ifade edildi.

HULUSİ BELGÜ VE EMRE KARTAL

Yapılan açıklamada; "İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımz tarafından, 19/05/2024 Pazar günü Rams Park stadyumunda oynanan Galatasaray – Fenerbahçe futbol müsabakası sonrasında yaşanan olaylar ile ilgili olarak maddi gerçeğin ortaya çıkarılması amacıyla ayrıntılı ve kapsamlı soruşturma başlatılmış olup, Yapılan soruşturma kapsamında, kamera görüntülerinin incelenmesi, delillerin toplanması, mağdurların ifadelerinin alınması, şüphelilerin tespit edilmesi ayrıca bu aşamada kimlikleri tespit edilen E.K., H.B. ve E.K. nın şüpheli olarak ifadeleri alınmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığımızda hazır bulundurulmalarının sağlanması yönünde kolluk birimlerine talimatlar verilmiş olup, soruşturma tüm yönleriyle devam etmektedir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe Galatasaray