Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Sofyan Amrabat için Fenerbahçe görüşmelere başladı

Geçtiğimiz sezondan beri Galatasaray'ın transfer gündeminde olmasına rağmen Okan Buruk'un 'istemiyorum' dediği Sofyan Amrabat'la Fenerbahçe görüşmelere başladı.

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Lille ile karşı karşıya gelmeye hazırlanan, Süper Lig'de ise ilk maçını Adana Demirspor'la oynayacak olan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor...

Hem geçtiğimiz sezon hem de bu sezon Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilmesine rağmen Okan Buruk'un 'istemiyorum' dediği Sofyan Amrabat için Fenerbahçe'nin görüşmelere başladığı öğrenilirken, Sportif Direktör Mario Branco'nun, oyuncunun menajeri Mahmoud El Boustati’yi aradığı belirtildi.

FENERBAHÇE GÖRÜŞTÜ FAKAT RESMİ TEKLİF YAPMADI

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun aktardığı bilgilere göre; sarı lacivertli yöneticilerin Amrabat için zemin yokladığı bildirilirken, Ali Koç'un Fiorentina cephesine henüz resmi bir teklifte bulunmadığı anlaşıldı.

Daha önce Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Amrabat için Okan Buruk açıklama yapmış, tecrübeli teknik adam Faslı orta saha için 'Onu istemiyorum' ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe