Okan Buruk bir türlü önüne geçemedi! 4 futbolcunun kişisel hataları sabır taşırdı

Süper Kupa, Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarında kalesinde gördüğü gollerle camiayı hayal kırıklığına uğratan bazı futbolcuların kişisel hatalarının önüne geçilemiyor.

Galatasaray, bireysel hatalarının esiri oldu. Geçmiş dönemlerde bundan canı çok yanan sarı-kırmızılılarda daha sezon başı olmasına rağmen teknik direktör Okan Buruk da "Yaptığımız bir hatadan çok erken gol yedik. Hatalardan verdiğimiz pozisyonlar vardı" diyerek duruma isyan etti.

ÖNCE JELERT SONRA BARDAKCI'NIN HATALARI

Şampiyon Ligi play-off mücadelesi ilk maçında Young Boys'a 3-2 kaybeden Aslan, kalesinde gördüğü iki golü, Elias Jelert ve Abdülkerim'in sebebiyet vermesi sonunda yedi.

NELSSON SÜPER KUPA'DA SINIFTA KALMIŞTI

Yeni sezonun başında Beşiktaş'a karşı oynanan TFF Süper Kupası'nda da Nelsson'un daha ilk dakika dolmadan topu kaptırması golle sonuçlanmıştı. Buruk'un takımı, bu sezon 4 resmi karşılaşmada filelerini 10 kez düşürürken, bunlardan üçünde bireysel hataların etkisi vardı. Young Boys karşısında da maçın hemen başındaki hata, Süper Kupa'da olduğu gibi morallerin bozulmasına ve oyuna yansımasına neden oldu.

YOUNG BOYS GEÇİLİRSE HEMEN HEMEN 19 MİLYON EURO KASAYA GİRECEK

İsviçre'de 3-2 yenildiği Young Boys'u elemesi halinde Galatasaray'a UEFA'dan 18 milyon 620 bin Euro Şampiyonlar Ligi'ne katılım parası gelecek. Sarı-kırmızılı yönetim, bu paranın 3 milyon Euro'sunu Young Boys rövanşının primi olarak belirledi. Devler Ligi'nde bu sezon alınacak her galibiyette kulüp kasasına 2 milyon 100 bin Euro, beraberlikte de 700 bin Euro girecek. (Sabah)

Galatasaray