Mourinho bu 4 yıldızdan asla vazgeçmeyecek! İşte Fenerbahçe'nin bankoları

Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ın 6 puan gerisinde olan Fenerbahçe'de (1 maç BAY) Jose Mourinho'nun Livakovic, Szymanski, Tadic, ve Amrabat'tan vazgeçmeyeceği öğrenildi.

Fenerbahçe'de takımın ortaya koyduğu futbol ne taraftarı ne de teknik direktör Jose Mourinho'yu mutlu ediyor…

4 FUTBOLCU SÜREKLİ 11'DE OLACAK

Portekizli çalıştırıcı, milli arada farklı alternatifler üzerinde çalışacak ancak yeni 11'ini de 4 kilit ismi yazdıktan sonra oluşturacak. Tecrübeli hoca, Dominik Livakovic, Sofyan Amrabat, Dusan Tadic ve Sebastian Szymanski'yi şartlar ne olursa olsun kulübeye çekmeyecek.

LİVAKOVİC HEP 1 NUMARA

DOMINIK LIVAKOVIC: Bu sezona oldukça formda başlayan ve performansıyla dikkat çeken Hırvat eldiven, teknik direktör Jose Mourinho'nun ilk 11'e yazdığı ilk isim.

AMRABAT UYUM SÜRECİNİ ATLATTI

SOFYAN AMRABAT: Transferin son günlerinde takıma katılan Faslı yıldız, artık takımın kilit ismi. Sakatlanmadığı sürece kulübeye çekilmeyecek. Mourinho, Amrabat'ı top kesmede ve atakları olgunlaştırmada çok değerli görüyor. Deneyimli ön libero savunma arkasına attığı uzun pasları da daha çok deneyecek.

SZYMANSKİ TEPKİ TOPLUYOR AMA...

SEBASTIAN SZYMANSKI: Taraftar tepki gösterse de Portekizli hoca, Polonyalı oyuncusuna olan güvenini her fırsatta dile getiriyor. 10 numara pozisyonunda oynamayan Szymanski, sağ içte 8 numara olarak forma giyiyor. Mourinho'nun dediklerini yerine getiren yıldız oyuncu, hem savunmaya yardımıyla hem de orta sahada bağlantı oyunuyla sınıfı geçmiş durumda.

TADİC BİR ANDA SAĞ AÇIK OLDU

DUSAN TADIC: Serbest kanat oyuncusu rolünde oynuyor. Mourinho, futbolcusunun tekniğine güveniyor. Hem sağ kanat hem de sahte 9 oynadığı için birden fazla görevi yerine getirebiliyor. (Sabah)

Fenerbahçe