Mircea Lucescu Beşiktaş'tan teklif aldığını açıkladı!

Mircea Lucescu'dan flaş Beşiktaş itirafı geldi. Son olarak Dinamo Kiev'i çalıştıran 78 yaşındaki Rumen çalıştırıcı, İtalyan basınına yaptığı açıklamada, sezon içinde siyah-beyazlılardan teklif aldığını söyledi.

Beşiktaş, Galatasaray ve A Milli Takım'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu, İtalyan basınına konuştu. Tecrübeli teknik adam açıklamasında flaş bir Beşiktaş itirafında bulundu.

"Sizi ne zaman tekrar sahada göreceğiz?" sorusunu yanıtlayan Lucescu, "Ben de kulübeye dönmeyi umuyorum. 50 yıl sonra ilk kez dinlendim. Ukrayna'da yaşananlardan dolayı haziran ayını beklemeye karar verdim. Bu nedenle de sezon içinde Beşiktaş'tan gelen teklifi reddettim. Sezon başında göreve başlayıp, kadroyu kurup ve hazırlayacağım bir takım bekliyorum. Hala coşkum ve tutkum var. Gelişmeleri takip etmek ve doğru teklifi değerlenmeye hazır olmak için her zaman maç izlemeye devam ediyorum." ifadelerini kullandı.

Son olarak Dinamo Kiev'de görev yapan 78 yaşındaki teknik adam, Kasım ayında Ukrayna ekibinden ayrıldığından bu yana takım çalıştırmıyor.

Futbol Süper Lig Beşiktaş