Lyon - Beşiktaş maçının hakemi Harm Osmers kimdir?

Harm Osmers | Lyon Beşiktaş maçı hakemi

UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş, Fransa temsilcisi Lyon ile kozlarını paylaşacak. Groupama Stadyumu'nda oynanacak maçta Alman hakem Harm Osmers düdük çalacak. Maçın hakeminin yaşamı ve kariyeri merak konusu oldu. Özellikle daha önce "Beşiktaş veya bir Türk takımının maçını yönetti mi?" sorgusu yapılıyor. Peki, Lyon - Beşiktaş maçının hakemi Harm Osmers kimdir?

UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon ülkemizi üç takım temsil ediyor. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 3. hafta oynayacağı takımların hakemleri belli oldu. Beşiktaş, Fransa Ligue 1 temsilcisi Lyon ile kozlarını paylaşacak. Maçta Alman hakem Harm Osmers düdük çalacak. Futbolseverler Immobile, Rafa Silva, Semih Kılıçsoy gibi yıldızların maçta yer alıp almayacağını merak ederken, maçı yönetecek olan hakem de merak konusu oldu. Lyon - Beşiktaş maçında Alman hakem Harm Osmers görev yapacak. Peki, Harm Osmers kimdir? Kaç yaşında? Daha önce Beşiktaş maçı yönetti mi? Daha önce Türk takımı maçı yönetti mi? İşte merak edilenler...

LYON - BEŞİKTAŞ MAÇININ HAKEMİ KİM?

Siyah-beyazlı takımın perşembe günü Lyon ile deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçını Almanya Futbol Federasyonu'ndan Harm Osmers yönetecek. Osmers’in yardımcılıklarını Dominik Schaal ve Stefan Lupp üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Florian Exner olacak. Video Yardımcı Hakem odasında ise Christian Dingert görev yapacak.

HARM OSMERS KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? DAHA ÖNCE TÜRK TAKIMI MAÇI YÖNETTİ Mİ?

Harm Osmers, 28 Ocak 1985 yılında Bremen, Almanya'da dünyaya gelmiştir. Mesleği ekonomist olan Harm Osmers, 2001 yılında hakem olmuştur. Alman hakem 2020 yılında FIFA kokartı almıştır. Bu sezon 9 maça çıkan Harm Osmers, 40 sarı kart göstermiştir. 2 kez de kırmızı karta başvurmuştur. (1'i ikinci sarıdan)

Beşiktaş Lyon UEFA Avrupa Ligi