Lukaku mu, Victor Osimhen mi? Bonucci açıkladı

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen İtalyan efsane Leonardo Bonucci, "Lukaku ile Osimhen" sorusuna "Victor'a gerçekten bir santim bile boşluk bırakamazsınız" ifadelerini kullandı.

Juventus ve Fenerbahçe'nin eski savunmacısı Leonardo Bonucci, İtalyan Sky Sport stüdyolarında gündeme dair açıklamalarda bulundu. İşte Bonucci'nin sözleri...

"Lukaku'yu mu Osimhen'i mi durdurmak daha zor?"

Leonardo Bonucci: "Romelu fiziksel ve marke edilmesi zor bir oyuncu. Belçikalı'yla, asla aynı pozisyonda durmayan ve diğerlerinden üç metre yükseğe zıplayan Osimhen'e kıyasla daha az mücadele ediyorsunuz. Victor'a gerçekten bir santim bile boşluk bırakamazsınız."

"Juventus çok kapanan rakiplere karşı zorlanıyor mu?"

Leonardo Bonucci: “Motta bunu Bologna'da da yaptı, çok kapananlara karşı mücadele etti. Cagliari maçında olduğu gibi bazı maçlarda oyunu bitirecek öldürücü vuruştan hala yoksun. Cagliari iyi oynadı ama Juve'nin iki net pozisyonu vardı ve bunları değerlendiremedi. Birçok yeni oyuncuya sahip. Bunu görmek hoşuma gidiyor. Gatti ve Kalulu harika bir sezon yaşıyorlar ama Juve'nin çok iyi olan ve takıma çok yardımcı olan Bremer'den yoksun olduğunu unutmayalım. Juve'nin tüm maçlarını izliyorum."

"Napoli'nin üç puan gerisinde olmak çok mu fazla?"

Leonardo Bonucci: "Napoli her konuda gelişmek zorunda. Hala gelişmesi gerekiyor ama Conte'nin mentalitesi görülmeye başlandı."

McTominay hakkında...

Leonardo Bonucci: “Eksiksiz olduğunu söylüyorum: hızlı, teknik, fiziksel... Gerçekten çok şey veriyor. Hücum referansı olan Lukaku'nun yanı sıra bir de İskoç var.”

Galatasaray Fenerbahçe