Kelechi Iheanacho'dan Fenerbahçe'ye kötü haber: İngiltere'de kalacağım

Youssef En-Nesyri'nin Al-Qadsiah FC'den 14 milyon euro maaş teklifi almasının ardından Broja, Beto ve Niclas Füllkrug'la ilgilenen Fenerbahçe'ye Nijeryalı forvet Kelechi Iheanacho'dan kötü haber geldi.

Batshuayi ve Serdar Dursun ile yollarını ayıran Umut Nayir'i ise gözden çıkaran Fenerbahçe'de forvet çalışmalarına devam edilirken, Youssef En-Nesyri'nin Roma haricinde Al-Qadsiah FC'den aldığı yıllık 14 milyon euroluk maaş teklifi sarı lacivertli yöneticilerin canını sıktı.

FENERBAHÇE'YE BİR KÖTÜ HABER DAHA

En-Nesyri dışında Broja, Beto ve Niclas Füllkrug'la ilgilenen Fenerbahçe en doğru tercihi yapmak için ince eleyip sık dokurken, Başkan Ali Koç'un daha önce birçok transferde beraber çalıştığı ROGON'dan kötü haber aldığı öğrenildi.

Uzun boylu, size'lı ve hava toplarında etkili olacak bir pivot forvete imza attırmak isteyen Mario Branco'nun Kelechi Iheanacho'yla görüştüğü belirtilirken, Nijeryalı futbolcunun Süper Lig'e gelmeye sıcak bakmadığı için Portekizli Sportif Direktörün teklifini geri çevirdiği bildirildi.

WEST HAM - FOREST VE VİLLA İLE GÖRÜŞÜYOR

Şu anda bonservisi elinde olan 27 yaşındaki oyuncunun Premier Lig takımlarından biriyle anlaşmaya hazır olduğu kaydedilirken, oyuncunun Fenerbahçe'den gelen teklifi reddettiği ifade edildi. 2017 yılında Manchester City'de Leicester City'e transfer olan ve geçtiğimiz sezon Yunus Akgün'le birlikte forma giyen Iheanacho'nun 12 milyon euroluk piyasa değeri bulunurken, tecrübeli forvetin West Ham, Nottingham Forest ve Aston Villa ile temaslarını sürdürdüğü vurgulandı.

55 kez Nijerya Milli Takım'ında görev alan Kelechi Iheanacho 15 gol attı.

Fenerbahçe