Katar Emiri, PSG Başkanı Al-Khelaifi, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Mbappe'yi ikna etmeye çalıştı!

Sezon sonu Paris Saint Germain ile sözleşmesi bitecek olan ve Real Madrid'e transfer olacağı yazılan Kylian Mbappe, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Katar Emiri, PSG Başkanı, bu akşam yemekte bir araya gelirken gündem, Mbappe'nin bir sezon daha kalması için ikna edilmeye çalışıldığı yönünde.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Paris Saint Germain ile bu sezon sözleşmesi bitecek olan Kylian Mbappe'yi bu akşam, kalabalık ve önemli bir masanın etrafında topladı.

İspanyol AS gazetesi muhabiri Andres Onrubia Ramos'un yerinden aktardığı bilgilere göre, Elysée Sarayı'nda Emmanuel Macron ve eşi, Katar Emiri Tamim bin Hamad Al Thani, PSG Başkanı Nasser Al-Khelaïfi ve Kylian Mbappe, akşam yemeğinde bir araya geldi.


Söylentilere göre masada iki konu ön plana çıktı; Mbappe'yi bir sezon daha kalmaya ikna çabaları ve bu sayede henüz 2025-2029 arasındaki yayın hakları için yeni bir anlaşma yapılmasını garantiye almak. Ligue1'in yayın hakları hali hazırda Canal+ ve beIN Sports'ta.

İspanya basınına göre Real Madrid ile anlaşmaya varan yıldız futbolcunun tek taraflı bir sezon daha Paris ekibiyle sözleşme uzatma opsiyonu var.

PSG Fransa Ligue 1