Jose Mourinho'ya akıl verdi! "Bırak Fred'i, Oosterwolde'yi sen o yıldızı oynatmaya devam et hocam"

Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise'yı 2-1 yendiği maçın ardından önemli tespitlerde bulunan Ömer Üründül, En-Nesyri'ye ayrı bir parantez açtı. Üründül Faslı forvet için "Fizik olarak hazır olmamasına rağmen bütün pozisyonların içindeydi. Rakibine kırmızı kart görmesini sağlayarak görevini tamamladı. Mourinho, En-Nesyri'de ısrar etmeli" ifadelerini kullandı.

Ömer Üründül, Sabah Gazetesi'nde Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise ile oynadığı maçı yorumladı. Üründül, sarı-lacivertli futbolcuların bireysel performansını değerlendirdi.

İşte Ömer Üründül'ün o değerlendirmeleri...

"Amrabat, iyi tanıdığım bir oyuncu. Çok deneyimli, yer tutmasını bilen, iyi top kullanan önemli bir ön liberodur. Bu maçta takıma da yavaş yavaş ısındığını göndüm.

EN NESYRİ'Yİ OYNATMAYA DEVAM ET MOURİNHO

Oosterwolde belli bir istikrarı olan bir oyuncu. Ancak Fred'de ciddi bir düşüş var. En-Nesyri, Fenerbahçe için çok önemli bir santrafor. Fizik olarak hazır olmamasına rağmen bütün pozisyonların içindeydi. Rakibine kırmızı kart görmesini sağlayarak görevini tamamladı. Mourinho, En-Nesyri'de ısrar etmeli..."

Fenerbahçe