Montella olmasa Mourinho hala doğruyu göremeyecekti! Yıldız futbolcu 6 hafta sonra ilk 11'de

Süper Lig'in 1. haftasında ilk 11'de mücadeleye başlayan İrfan Can Kahveci'nin milli takım performansını gören Jose Mourinho'nun, yıldız futbolcuyu Samsun deplasmanında Maximin'in yerine oynatacağı öğrenildi.

Geçen sezonun yıldızı İrfan Can Kahveci, Teknik Direktör Jose Mourinho’nun oyun sisteminde ilk 11’de yer bulamasa da, milli takım performansı ile ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu gösterdi.

"BU GOLE İHTİYACIM VARDI"

Karadağ ile oynanan milli maçta galibiyet golünü atan futbolcu, İzlanda karşısında attığı ilk golle milli takımın önce beraberliği sağlamasını ardından da galibiyete ulaşmasına katkı verdi. Maçtan sonra da İrfan, “Bu gollere ihtiyacım vardı” dedi.

MAXİMİN'İN YERİNE İRFAN

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, uzun süredir İrfan yerine Maximin’i oynatması sebebiyle eleştiriliyordu. İrfan’ın milli takımdaki yükselen performansı sebebiyle ilk 11’e girmesi gündeme geldi.

MERT HAKAN İSMAİL VE ÇAĞLAR HAZIR OLACAK

Bu arada sarı-lacivertliler, Samsunspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla devam ettirdi. Milli arada az sayıda oyuncu ile çalışmalarını yapan Fenerbahçe’de sakatlıktan kurtulan Mert Hakan, İsmail ve Çağlar’ın hafta sonu oynanacak karşılaşmaya kadar hazır hale gelmesi bekleniyor. (Milliyet)

Fenerbahçe