Jose Mourinho'nun ekibini duyurdular

Fenerbahçe, dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho ile anlaşmaya varmış, dün sabah saatlerinde KAP'a bildirmişti. Sarı-lacivertlilerde başkan Ali Koç, sportif direktör Mario Branco ve Acun Ilıcalı, Şampiyonlar Ligi finalinde bir araya gelmişlerdi. Diğer taraftan Mourinho'nun ekibi de belli oluyor.

Fenerbahçe'nin dün KAP'a bildirdiği, sayısız başarılara imza atan Jose Mourinho, sarı-lacivertliler için bugün Türkiye'ye geliyor.

Saat 14.30 civarında İstanbul'da olması beklenen Portekizli teknik adamın Fenerbahçe'de çalışacağı teknik ekibi de yavaş yavaş belli olmaya başladı.

İngiliz Telegraph'ta yer alan habere göre; Jose Mourinho, Tottenham Hotspur'daki eski asistanı Ricardo Formosinho ile yeniden bir araya gelecek.

Mourinho'nun Porto'da birlikte Şampiyonlar Ligi'ni kazandığı takımda olan yardımcı antrenör Formosinho'yu ekibine katacağı ve Türkiye'de yeniden buluşacakları dile getirildi.

ESKİ EKİBİ TOPLANIYOR

Haberde ayrıca, kondisyon ve fitness antrenörleri olan Carlos Lalin ve Stefano Rapetti ile birlikte analist Giovanni Cerra'nın da Roma'nın ardından Fenerbahçe'deki ekibe de dahil olacağı aktarıldı.

Fenerbahçe Ali Koç Jose Mourinho