Guido Rodriguez'i West Ham'a kaptıran Fenerbahçe'den McTominay bombası

Fred'in sakatlığı, Krunic'in yetersiz performansının ardından orta sahaya takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Galatasaray'ın peşinden koştuğu McTominay için nabız yoklamaya başladı.

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, orta alana yıldız bir oyuncu transfer etmek istiyor. Bu doğrultuda da sürpriz bilgiler geliyor.

FENERBAHÇE AMRABAT İÇİN 10 MİLYON EURONUN ÜZERİNE ÇIKTI

İtalyan basını Fenerbahçe'nin Sofyan Amrabat için 10 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif yaptığını iddia ederken başka isimler de gündeme gelmeye başladı.

Sarı - lacivertlilerin Galatasaray'ın uzun süre transfer etmek için uğraştığı, ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle kadrosuna katmayı başaramadığı yıldız oyuncu için devreye girdiği iddia edildi.

FENERBAHÇE'DEN MCTOMİNAY BOMBASI

Sabah'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe, Manchester United'ın İskoç yıldızı Scott McTominay için devreye girdi. Hatta Jose Mourinho ile bir görüşme de gerçekleştirildi.

McTominay'i Manchester United'ı çalıştırırken A Takım'a çıkaran Jose Mourinho eski öğrencisi ile yaptığı telefon görüşmesinde, "Scott, yeniden birlikte çalışalım" dediği iddia edildi.

GEÇEN SEZON FRED TRANSFERİNDE DE AYNISI OLMUŞTU

Geçen sezon başında Galatasaray uzun süre Fred'i transfer etmek istemiş, ancak devreye giren sarı - lacviertliler Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna katmıştı. Fred geçtiğimiz sezon ligin en iyi isimleri arasında gösterilmişti.

"MCTOMİNAY TAKIMDA KALMALI"

Ada medyasına açıklamalarda bulunan Manchester United'ın efsane isimlerinden Paul Scholes yaptığı açıklamada, "Geçen yıl Fred ve McTominay'dan birinin gitmesi gerekiyordu. Fred gitti. Bu sezon ise McTominay satılmamalı ve takımda kalmalı" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe