İcardi ile Osimhen'in yan yana oynamasının faturası Mertens'e kesilecek

PAOK maçından sonra 'İcardi ile Osimhen'i yan yana oynatacağım' açıklaması yapan Okan Buruk, Mertens'i kenara alıp Kasımpaşa karşısında çift forvet sistemini deneyecek.

Galatasaraylılar bir yandan dört gözle Kasımpaşa sınavını beklerken, diğer taraftan özellikle hücum hattında nasıl bir kadro tercihi olacağını merak ediyor.

OKAN BURUK OSİMHEN'LE BAŞLAYACAK

Transfer olduğu günden bu yana müthiş bir efor ortaya koyan Victor Osimhen, ileri uçta yine formaya en yakın isim. Ancak bu pozisyonun asıl sahibi Icardi de sakatlığını tamamen atlattı ve PAOK maçında sonradan oyuna girip nefis bir gole imza attı. Okan Buruk, Kasımpaşa maçına da Osimhen'le başlamayı planlarken, Icardi'nin forma isteği tercih konusunda başarılı çalıştırıcıyı bir hayli zorlayacak gibi görünüyor.

İCARDİ İLE OSİMHEN BERABER OYNARSA...

Okan hoca taktik provalarda zaman zaman Osimhen ile Icardi'yi birlikte oynatmayı da denedi. Ancak Buruk'un bu durumda sistem değişikliği yapması ya da Mertens'i kulübeye çekmesi gerekiyor. Okan Buruk, özellikle üçlü savunma oynayan rakiplere karşı zaman zaman iki değil, üç santrforla birden çıkabileceğinin sinyalini vermişti. Ancak bunun için zamana ihtiyaçları olduğunu da sözlerine eklemişti. (Fanatik)

Galatasaray