Hürser Tekinoktay'dan Ali Koç'a eleştiri: Fenerbahçe'ye zarar veriyor

Beşiktaş eski başkan adayı, antrenör Hürser Tekinoktay, Türkiye Futbol Federasyonu'nun seçim tarihini erken çekmesi gerektiğini savunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u eleştirdi.

Hürser Tekinoktay yaptığı paylaşımda bu yaz Avrupa Şampiyonası olduğunu ve Mehmet Büyükekşi'nin 3 yıl daha görev süresi olmasına rağmen erken seçim tarihi belirlediğini hatırlattı.

Hürser Tekinoktay'ın paylaşımı şu şekilde:

Ali Koç ne yapmak istiyor,

1- Süper Lig 26 Mayıs'ta bitiyor...

2- Hemen arkasından Milliler EURO 2024 için hazırlanmaya başlayarak, Barsinghausen'de uzun bir kampa girecek.

3- Milli Takım ilk resmi maçını Gürcistan ile 18 Haziran'da oynayacak...

4- Daha birkaç ay önce 22 Haziran 2023 tarihinde Mehmet Büyükekşi, 4 yıllığına yeniden TFF Başkanı seçilmedi mi? Madem adam futbolu ekşitiyor, peki o zaman neredeydiniz?

5- 2027'ye kadar zaten görevdeydi, görev süresine 3 yıl varken 18 Temmuz'da yapılacak TFF Mali Genel Kurulunu, seçimli genel kurul olarak ilan etti. Adam EURO 2024'ün hemen ertesi günü istifa mealinde seçim kararı almış....

6- Daha erkenin, erkeni nasıl, seçim yapılmasını istiyorsunuz... Milli Takım bu periyodu yaşarken bütün ülke ve kulüpler seçim derdine mi girecek, milli takımla mı kenetlenecek?

7- Ali Koç başkanlığında 4 değişik takım şampiyonluk yaşadı... Özellikle 2 sezon önce Rıza Çalımbaylı Sivaspor'u kendi sahasında 1-0 yenseydi Fenerbahçe şampiyon olmayacak mıydı?

8- Türk Milli Takımı Montella ile belki de son yılların en iyi çıkışını yaparak son Dünya Kupası üçüncüsü Hırvatistan'ı rakip sahada yenerek EURO 2024'e katılıyor... Milli Takım hepimizin takımı... Aynı Şanlıurfa ve 100. Yıl Atatürk Kupası gibi...

9- Ali Koç sadece ortama değil, Fenerbahçe'ye de zarar veriyor...

Beşiktaş Fenerbahçe TFF Spor Haberleri Son Dakika Futbol