Van Bronckhorst onu hırslandırıyormuş! Yıldız golcüye şans verene kadar şampiyonluk treni kaçacak

Gaziantep FK deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst’un 67. dakikada Immobile'yi oyundan alıp Mustafa Hekimoğlu'nu sahaya sürmesi 'Semih Kılıçsoy' infialine yol açtı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst’un üst üste 7. maçta yedek soyundurduğu Semih Kılıçsoy’a Gaziantep FK deplasmanında hiç süre vermemesi büyük tepki topladı. Ciro Immobile’yi 67. dakikada oyundan alırken Mustafa Hekimoğlu’nu sahaya süren Hollandalı çalıştırıcı, Semih’e şans tanımaması nedeniyle bir kez daha eleştiri oklarının hedefi oldu.

SEMİH KILIÇSOY NEDEN FORMA ŞANSI BULAMIYOR?

Van Bronckhorst’un Semih’le ilgili bu tutumu taraftarların yanı sıra siyah-beyazlı yöneticileri de şaşkınlığa uğrattı. Beşiktaş’ın 90+5’te yediği şok golle 2 puan kaybetmesi Hollandalı teknik adama yönelik eleştirilerin dozunu daha da artırdı. Milliyet, Giovanni van Bronckhorst’un, güncel bonservis değeri 15 milyon euro olan Semih Kılıçsoy’a ilk 11’de forma vermemesinin perde arkasındaki bazı gerçeklere ulaştı.

HOCANIN İSTEKLERİNİ YERİNE GETİREMİYOR

Buna göre Hollandalı teknik adamın, Semih’in antrenman temposundan yeterince memnun olmadığı aktarıldı. Genç golcünün taktik ağırlıklı çalışmalar ve çift kale maçlarda Van Bronckhorst’un isteklerini tam olarak yerine getiremediği de vurgulandı.

GİO SEMİH'İ BEĞENİYOR AMA...

Bu arada siyah-beyazlı hocanın, Semih’le ilgili bir önyargısının bulanmadığı ifade edildi. Van Bronckhorst’un tam aksine çok beğendiği golcü oyuncuya eksiklerini giderdikten sonra düzenli forma şansı vermenin hesaplarını yaptığı kaydedildi.

HOCA SEMİH'İ KAZANMAYA ÇALIŞIYOR

Giovanni van Bronckhorst’un “gelişmesi gerekiyor” dediği Semih Kılıçsoy’a ilk 11’de forma vermemesinin önemli gerekçeleri bulunuyor. Siyah-beyazlı futbol takımına yakın bir isim, Semih’in tartışmalı durumunu şu sözlerle değerlendirdi:

MİLLİ ARADAN SONRA DAHA FAZLA ŞANS BULACAK

“Van Bronckhorst, Semih’i beğeniyor ve kazanmaya çalışıyor. Hatta oynatmayarak onu hırslandırıyor. Hocanın isteklerini tam olarak anladıktan sonra Semih’in iyi bir geri dönüş yapacağına inanıyorum. Zaten Van Bronckhorst milli takım arasından sonra Semih’e daha fazla süre vermeyi düşünüyor.”

Semih Kılıçsoy'u hırslandırmak için kadroda düşünmeyen Gio'ya sert eleştiriler gelirken, siyah beyazlı taraftarların 'Sen onu kazanana kadar, Semih'e forma verene kadar Beşiktaş şampiyonluk yarışından kopacak' eleştirileri dikkatlerden kaçmıyor.

Beşiktaş