Hamit Altıntop, Can Uzun ile görüştü! Milli takım tercihi...

Bundesliga 2'de bu sezon Nürnberg formasıyla oynadığı 22 maçta 14 gol ve 3 asiste imza atan Can Uzun'un milli takım tercihi merak konusu oldu. Türkiye ve Almanya'nın peşinde olduğu 18 yaşındaki genç yıldız ile Hamit Altıntop'un olumlu bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg’de forma giyen Can Uzun Yılmaz'ın milli takım kararı belli oluyor. Genç futbolcunun A Milli takım tercihiyle ilgili olarak önümüzdeki hafta başında bir açıklama yapacağı ve Almanya mı yoksa Türkiye mi için oynamak istediğini burada netleştireceği bildirildi.

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Nürnberg forması ile 22 resmi maça çıkan genç futbolcu, söz konusu müsabakalarda 14 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Can Uzun, bunun yanında da 3 kez takım arkadaşlarına gol pası verdi.

GÖRÜŞME OLUMLU GEÇTİ

Fanatik'te yer alan habere göre; Milli Takımlar’dan sorumlu yönetici Hamit Altıntop'un genç futbolcuyla görüştüğü ve görüşmenin son derece olumlu geçtiği öğrenildi. Nürnberg’le sözleşmesi 2027 yılında bitecek olan ve birçok kulübün talip olduğu 18 yaşındaki hücum oyuncusunun kariyer planında ise gelecek sezon Bundesliga’da düzenli olarak forma giyeceği bir takıma gitmek olduğu bildirildi.

Futbol Türkiye Milli Futbol Takımı A Milli Takım