Giovanni van Bronckhorst geldi Svensson, Rashica, ve Colley resmen uçtu

Giovanni van Bronckhorst'un gelişiyle sezona çok iyi bir giriş yapan Svensson, Rashica, ve Colley'in performansları hem teknik heyette hem de yönetimde memnuniyet yarattı.

Beşiktaş'ın geçen sezon üzerinde bulunan ölü toprağından eser kalmadı. Yerine forma için kıyasıya rekabetin yaşandığı bir takım geldi.

GEDSON BASMADIK YER BIRAKMADI

Yeni transferlere formayı bırakmaya hiç niyetli olmayan isimlerin başında Gedson Fernandes geliyor. Zenit'e transferi son anda gerçekleşmeyen Portekizli oyuncu, yedek kulübesinde oturmayı hiç istemiyor. Samsun maçında sahada basmadık yer bırakmayan Gedson, Ndour'un transferiyle daha da hırslandı.

COLLEY'İN PERFORMANSI ARTIYOR

Sağ kanat için transfer girişimlerinin yapılması da Rashica'yı kamçılamış durumda. Stoper haberleri hiç eksilmezken Omar Colley'in performansı da giderek artıyor. Gambiyalı oyuncu Süper Kupa finalinde ve Samsun deplasmanında kusursuzdu.

SVENSSON GEÇİLMEZİ OYNUYOR

Svensson da sezon öncesi kendisine yapılan 'yetersiz' yorumlarına sahada cevap verdi. Hücuma destek verebildiğini Süper Kupa'da attığı golle ispatlayan Norveçli, savunmada da geçilmezi oynuyor. (Türkiye)

Beşiktaş