Giovanni van Bronckhorst basın toplantısı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Giovanni van Bronckhorst basın toplantısı sözleri

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan devam ediyor. Ülkemizi temsil eden takımlardan biri olan Beşiktaş, Eintracht Frankfurt ile karşı karşıya gelecek. Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak maç heyecanla bekleniyor. Maç öncesinde Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst basın toplantısı düzenleyecek. Futbolseverler Hollandalı hocanın basın toplantısı ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Giovanni van Bronckhorst basın toplantısı ne zaman? saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi heyecanı 2. hafta maçlarıyla devam ediyor. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, 2024-2025 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek. Beşiktaş, Eintracht Frankfurt ile Tüpraş Stadyumu'nda karşılaşacak. Müsabaka öncesinde Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Peki, Giovanni van Bronckhorst basın toplantısı ne zaman? saat kaçta ve hangi kanalda?

Giovanni van Bronckhorst basın toplantısı ne zaman? saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş - Eintracht Frankfurt maçı 2 Ekim Perşembe günü saat 22:00'de oynanacak. UEFA organizasyonlarında müsabakadan 1 gün önce teknik direktörler basın toplantısına katılıyor. Beşiktaş - Eintracht Frankfurt maçı öncesinde Giovanni van Bronckhorst basın toplantısı saat 15:00'te başlayacak. Basın toplantısı Beşiktaş Youtube kanalı canlı yayınlayacak. Eş zamanlı olarak birçok TV kanalı da Giovanni van Bronckhorst basın toplantısını canlı verecek.

Giovanni van Bronckhorst basın toplantısı CANLI İZLE - TIKLA

Giovanni van Bronckhorst Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi