Galatasaray'dan Can Uzun hamlesi: Bonservisi soruldu!

Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, geleceği parlak isimlerin de durumunu takip ediyor. Son günlerde adı gündemden düşmeyen genç yıldız için fiyat soruşturması yapıldı.

UEFA Avrupa Ligi'nden elenen Galatasaraylılarda gözler yeniden Süper Lig'e çevrilirken, sarı-kırmızılılar Trendyol Süper Lig'in 27. hafta maçında Antalyaspor'u konuk edecek.

Süper Lig'de zirve yarışında Fenerbahçe ile kıyasıya bir rekabet içinde yer alan Galatasaray'da transfer çalışmaları başlarken, tecrübeli isimlerle geleceği parlak futbolcuların harmanlanması planlanıyor.

Takvim'de yer alan habere göre, sarı-kırmızılı yönetimin ara transfer döneminde listesinde yer alan Can Uzun konusunda ise yakın takibini sürdürdüğü iddia edildi. Bu sezon Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg'de harika bir sezon geçiren Can Uzun birçok kulübün olduğu gibi Galatasaray'ın da listesinde yer alıyor.

Ancak sarı-kırmızılıların takibinde olan 19 yaşındaki forvetin fiyatı el yakacak. Alınan bilgilere göre Nürnberg 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Can Uzun'un bonservis bedelini 25 milyon Euro olarak belirledi.

Diğer taraftan milli takım tercihi için Almanya ve Türkiye'nin kıyasıya mücadele içinde olduğu genç yıldızın, hangi ülkeyi tercih ederse etsin Euro 2024'te turnuvada olması bekleniyor.

Galatasaray Türkiye Milli Futbol Takımı